Επιμελητήριο Λευκάδας: Συνάντηση με τους επαγγελματίες του Δ. Λευκάδας για το νέο σχέδιο για την καθαριότητα


Το Επιμελητήριο Λευκάδας κάνει γνωστό στα μέλη του ότι πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 9 Μαρτίου στην αίθουσα εκδηλώσεων του φορέα συνάντηση των επαγγελματιών της πόλης της Λευκάδας προκειμένου να συζητηθεί το νέο σχέδιο του Δήμου Λευκάδας για τα σκουπίδια.

Στην συνάντηση εκτός από τους επαγγελματίες και τη διοίκηση του Επιμελητηρίου παρευρέθηκε από το Δήμο Λευκάδας ο κ. Στάθης Βλάχος και οι υπεύθυνοι υπάλληλοι του τμήματος καθαριότητας προκειμένου να ενημερώσουν και να συζητήσουν με τους επαγγελματίες το πώς προτίθενται να αντιμετωπίσουν το ομολογουμένως μεγάλο πρόβλημα των απορριμμάτων στην πόλη της Λευκάδας και την κεντρική αγορά εν όψει μάλιστα της επικείμενης τουριστικής περιόδου. Aξίζει να σημειωθεί ότι μέσα από διαλογική συζήτηση οι επαγγελματίες που παρευρέθηκαν στην συνάντηση συναποφάσισαν  σε μεγάλο βαθμό τον τρόπο που θα πρέπει να κινηθεί ο Δήμος αλλά και οι πολίτες, ώστε να επιτευχθεί το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Επίσης, γίνεται γνωστό ότι ανάλογες συναντήσεις θα πραγματοποιηθούν και για τους επαγγελματίες των υπολοίπων περιοχών του Νομού, για τις οποίες θα ενημερωθείτε με νεότερη ανακοίνωση, αφού η καθαριότητα εκτός από στοιχείο πολιτισμού, απαραίτητο για την ποιότητα της ζωής των κατοίκων, συνιστά βασική προϋπόθεση για την προώθηση του τουριστικού μας προϊόντος.

DSCN0272-2

Για τη Διοικητική Επιτροπή

Ο Πρόεδρος

Σκιαδαρέσης Σωτήρης

About Ομάδα Σύνταξης 27589 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.