Επαφές της διοίκησης του ΤΑΟΛ με υπουργούς


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Ο Πρόεδρος του Αγροτικού Οινοποιητικού & Ελαιουργικού Συν/σμού Λευκάδας «ΤΑΟΛ» κ. Θωμάς Κατωπόδης και ο  Βουλευτής Λευκάδας κ. Αθανάσιος Καββαδάς την Πέμπτη 29-8-2019 είχαν συνάντηση με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων κ. Μάκη Βορίδη, τον Υπουργό Ανάπτυξης & Επενδύσεων κ. Αδωνι Γεωργιάδη και τον Δ/ντή του γραφείου του Υπουργού  Τουρισμού.

Ο Πρόεδρος του Συν/σμού  έθεσε υπόψη των ανωτέρω τα προβλήματα που απασχολούν το Συν/σμό σχετικά με τις οφειλές του στην ΑΤΕ Υ.Ε.Ε. και την απεμπλοκή του ακινήτου «Οινοποιείο Κάστρου»   για να προχωρήσει η επένδυση. Επίσης ο Πρόεδρος έθεσε στον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων ζητήματα  που αφορούν τις διοικητικές δυσλειτουργίες των Γ.Σ, , τις προσωπικές ευθύνες των διοικούντων κλπ.  λόγω του επικείμενου νέου νόμου περί συν/σμών. Ακόμη το προσδιορισμό των φορολογικών βαρών των αγροτικών εισοδημάτων , την ασφάλιση των αγροτών κλπ.

Ο Βουλευτής υποστήριξε τις θέσεις της Διοίκησης και της Γ.Σ που σχετίζονται με τις επενδύσεις και συμφώνησε σε συνεχή συνεργασία με τους υπουργούς για την επίλυση των προβλημάτων του Συν/σμού και γενικότερα των προβλημάτων των αγροτών.

Οι υπουργοί- Δ/ντής από τη πλευρά τους εξέφρασαν το ενδιαφέρον τους για την επίλυση των ανωτέρω προβλημάτων και ιδιαίτερα για την πραγματοποίηση της επένδυσης.

 

                                                                       Λευκάδα 30-8-2019

                                                                         Α.Ο.Ε.Σ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

                                                                                 «ΤΑΟΛ»

About Ομάδα Σύνταξης 27480 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.