Έντονη ενόχληση δημάρχου Ακτίου Βόνιτσας στην συζήτηση για την γέφυρα. Καλός: Ποτέ δεν είπα να κλείσει η γέφυρα ακούστε το ηχητικό!!!


Ήταν λίγο μετά τις έντεκα το βράδυ, όταν “άναψαν” τα αίματα στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, με αφορμή την πρόταση που έκανε ο δήμαρχος Λευκάδας Χαράλαμπος Καλός για αυστηροποίηση των μέτρων εισόδου στο νησί.

 

Με παρέμβαση του ο Κωνσταντίνος Δρακονταειδής, μετέφερε την έντονη ενόχληση του δημάρχου Ακτίου Βόνιτσα Γιώργου Αποστολάκη, ο οποίος τηλεφώνησε στον ίδιο,  και του ζήτησε να μεταφέρει στο σώμα ότι είναι πολύ εκνευρισμένος, χρησιμοποιώντας μάλιστα σύμφωνα με τον ίδιο  την φράση “εξαγριωμένος” και θεωρεί πώς σε κάθε περίπτωση το θέμα που μπήκε σε σχέση με τη γέφυρα να παρθεί πίσω, βέβαια ο δήμαρχος άφησε να εννοηθεί ότι το θέμα σταματάει και εγώ όφειλα όπως μου ζήτησε θα το μεταφέρω.»

 

Έντονη ήταν η απάντηση του δημάρχου Χαράλαμπου Kαλού, καθώς ξεκαθάρισε τα πράγματα, λέγοντας ότι ο φίλος δήμαρχος Aκτίου-Bόνιτσας προφανώς δεν συμμετέχει ενεργά στην σημερινή συνεδρίαση και δεν έχει ακούσει όλα όσα ειπώθηκαν.

 

«Στην διατυπωμένη σκέψη του κύριου Σολδάτου  εδώ και πάρα πολύ καιρό επουδενί δεν αναφέρεται το κλείσιμο της γέφυρας  σε γειτονικά χωριά, με τα οποία έχουμε άμεσα συνδεδεμένες εδώ και πολλά χρόνια.

 

Ο κύριος Δρακονταειδης έθεσε το ζήτημα της αλληλεπίδρασης των όμορων δήμων, το ίδιο και οι υπόλοιποι επικεφαλής, ενώ εγώ ο ίδιος μίλησα για διαχρονικές οσμώσεις και συνέργειες με πολλά παραδείγματα, οπότε από που εξάγεται το συμπέρασμα που μεταφέρθηκε στο φίλο και συνάδελφο Γιώργο Αποστολάκη όχι το δημοτικό συμβούλιο έκανε την παραμικρή νύξη.

 

Μάλιστα τον προκαλώ τόσο τον ίδιο, αλλά και όποιος του  το μετέφερε να ακούσει το ηχητικό, καθώς εδώ και τόσες ώρες που μιλάμε αν υπήρξε ένας δημοτικός σύμβουλος πού να δείξει με το δάχτυλο Περατιά- Πλαγι- Άγιο Νικόλαο και Βόνιτσα τον προκαλώ να τοποθετηθεί δημόσια για να ξέρουμε τι λέμε και τι υποστηρίζουμε, γιατί όλοι μας βάλαμε το ζήτημα του προβληματισμού για το μεταφερόμενο κύμα, ιδιαίτερα από συνεργεία από πρωτεύουσες νομών και δεν το παίρνω πίσω γιατί το βλέπω και έχω την ανησυχία, όμως κανένας δεν έθιξε το παραμικρό για τους αγαπημένους γείτονες και αυτό για να το ξεκαθαρίσουμε και να σταματήσουμε εδώ αυτό το πανηγυράκι που έχει ξεκινήσει εδώ και μισή ώρα.

 

Στη συνέχεια ο κύριος Δρακονταειδής διευκρίνισε ότι ο κύριος Αποστολάκης αναφέρθηκε στην πρόταση που έκανε ο δήμαρχος Λευκάδας εισηγητικά για το θέμα του να μην έρχονται οι εργαζόμενοι και αυτό αφορά και το Αγρίνιο, που υπονοεί ξεκάθαρα ο Δήμος Λευκάδας, αλλά ταυτόχρονα εννοεί και τις άλλες περιοχές.

 

Σε έντονο ύφος ο δήμαρχος Λευκάδας απάντησε ότι δεν επιτρέπει σε κανέναν να ερμηνεύει τα λεγόμενα του, γνωρίζοντας πολύ καλά ότι σε συζητήσεις τόσο με τον ίδιο όσο και με τον κύριο Σολδάτο, αλλά και τους άλλους επικεφαλής ότι θα έπρεπε να να βρεθεί η φόρμουλα εφόσον Λευκάδα έμπαινε στην ΚΥΑ των νησιών, εξαιρέσεις των ανθρώπων από Περατιά, Πλαγιά και ‘Αγιο Νικόλαο.

 

Ο κύριος Δρακονταειδής επανέλαβε ότι η θέση του δημάρχου στο δημοτικό συμβούλιο ήταν ξεκάθαρη και δεν θέλω να πω τίποτε άλλο για αυτή τη συζήτηση, κατέληξε.

 

 

About Ομάδα Σύνταξης 27934 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.