Ένταση Κωνσταντίνου-Παναγιώτη Γληγόρη για τα ανεπιτήρητα….


Σε υψηλούς τόνους διεξήχθη η συζήτηση για τον ορισμό μελών τριμελή επιτροπή παρακολούθησης του προγράμματος διαχείρισης των ανεπιτήρητων  παραγωγικών ζώων.

Στην τοποθέτησή του ο αντιπρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Παναγιώτης  Γληγόρης και ενώ είχε προηγηθεί η άρνηση της Σεβαστής Ρεκατσίνα να συμμετάσχει στην επιτροπή, έπειτα από πρόταση της δημοτικής αρχής ανέφερε:

“Πρέπει σε κάποια χρονικά σημεία να αναλαμβάνουμε και τις ευθύνες μας και σε αυτή τη διαδρομή που έχει ο καθένας δεν θα πρέπει τουλάχιστον να κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας.

Θεωρώ άκομψο κάποιοι να πρωτοστατούν σε δημοσιεύματα, επιτροπές αγώνα, διορισμούς δικηγόρων για το θέμα αυτό και συγχρόνως να αρνούνται να συμμετέχουν σε μία τέτοια επιτροπή.

Σε ποιον αναφέρομαι και που αναφέρομαι το γνωρίζετε πολύ καλά.”

Στο σημείο αυτό παρεμβαίνει ο Κωνσταντίνος Γληγόρης ζητώντας να μάθει ποιο είναι το όνομα, λέγοντας ότι πρέπει να έχουμε το θάρρος τις απόψεις μας και του ονόματός μας.

“Τώρα πείτε το όνομα και δεν θα προσβάλετε δημοτικούς συμβούλους, το κάνανε επί πέντε χρόνια καταλάβατε; Τέρμα τα παραμύθια αυτά αλλού…

Ο κύριος Παναγιώτης Γληγόρης συνέχισε λέγοντας ότι είναι άκομψο, άτομα τα οποία έχουν πρωτοστατήσει σε αυτούς τους αγώνες και απευθύνονται κυρίως στους κατοίκους της ορεινής Λευκάδας σε ένα κρίσιμο σημείο που βρισκόμαστε κάνοντας μία πρόταση ο αρμόδιος αντιδήμαρχος να αρνείται και αναφέρομαι συγκεκριμένα στην κυρία Κωνσταντινίδη, η οποία έχει πρωτοστατήσει στους αγώνες της Καρυάς, έχει προτείνει τρόπους αντιμετώπισης και λύσης.

Δεν είναι όλα τα θέματα οικονομικά, είναι κάποια θέματα που χρειάζονται μία διαδικασία, χρόνο και κυρίως τρόπο.

Λέω ότι όπως τίθεται η εισήγηση δεν έχει μόνο σκοπό και αντικείμενο το οικονομικό, μιλάει για εκποίηση, σφαγή, επιτροπή και σωστά το θέτει έτσι γιατί δεν λύνεται το πρόβλημα με το να κόψουμε το κεφάλι από ένα ζώο.

Η συμμετοχή της κυρίας Κωνσταντινίδη πιστεύω ότι είναι καθοριστική,  γιατί το ζει και έχει μία άποψη εάν δεν θέλει, εγώ επειδή στο γραφείο μου έχω περιστατικά   από ανθρώπους οι οποίοι και θίγονται και δεν μπορούν να απευθυνθούν σε κάποια πρόσωπα στο δημοτικό συμβούλιο,  θα σταματήσω να λαμβάνω αυτά τα πρόσωπα και θα συμμετέχχω  σε αυτή την επιτροπή εάν δεν θέλουν κάποιοι να συμμετάσχουν με δική μου πρωτοβουλία και ας έχω και μία επαγγελματική ζημιά δεν με ενδιαφέρει.

Θα ασχοληθώ με αυτό το θέμα το οποίο αφορά την ορεινή Λευκάδα Και πρέπει κάποτε να αρχίσει να μπαίνει σε ένα καλούπι δρομολόγησης.

 

LefkadaToday.gr – Σημαντική Ενημέρωση:

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του Lefkada Today στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα

About Ομάδα Σύνταξης 25550 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.