Ένταση Καλού-Δρακονταειδή για την διαδικασία των τοποθετήσεων στο Δημοτικό συμβούλιο.


Στην τοποθέτησή του για το θέμα της αναμόρφωσης του προϋπολογισμού, επιχείρησε να απαντήσει στον Δήμαρχο Λευκάδας Χαράλαμπο Καλό, ο Κωνσταντίνος Δρακονταειδής με με τον Δήμαρχο να παρεμβαίνει και να του λέει ότι είναι εκτός θέματος.

” Κουβεντιάζουμε για την αναμόρφωση και όχι να βρίσκουμε ευκαιρίες να δίνουμε απαντήσεις σε άλλα ζητήματα.”

Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου επεσήμανε στον κύριο Δρακονταειδή ότι θα μπορούσε να ζητήσει τον λόγο όταν τοποθετήθηκε ο κύριος καλός κάτι που δεν έπραξε, με τον κύριο Δρακονταειδή να απαντάει ότι δεν το έπραξε τότε γιατί γνωρίζει ότι δεν επιτρέπεται σε εκείνη τη διαδικασία.

“Ενώ τώρα επιτρέπεται;” ρώτησε ο δήμαρχος Λευκάδας.

Ο κύριος Δρακονταειδής είπε ότι απευθύνεται στον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου και όχι στον Δήμαρχο λέγοντας ότι δεν δεν πρέπει να εκνευρίζεται.

” Κύριε Δρακονταειδή χρησιμοποιείται πάρα πολύ το τελευταίο διάστημα αυτή την αναφορά όμως δεν είναι εκνευρισμός αλλά επαναφορά στην τάξη”, συμπλήρωσε ο κύριος Καλός.

” Μη με επιβεβαιώνετε κύριε δήμαρχε”, ανταπάντησε ο κ. Δρακονταειδής με τον Χαράλαμπο Καλό να λέει: “Συνεχίστε έτσι…”

Ο κύριος Δρακονταειδής διευκρίνισε ότι από το 2007 που είναι στην αυτοδιοίκηση δεν έχει ζητήσει ποτέ επί προσωπικού το λόγο με εξαίρεση όποιος τον έχει βρίσει “και θέλω να πω ως σχόλιο και όποιος δεν θέλει ας μην το ακούσει, ότι χρησιμοποίησα μία επική φράση ότι δεν έχει φιλική σχέση με την αλήθεια.”

Λέω λοιπόν ότι με την τοποθέτησή του και για το τουριστικό περίπτερο φαίνεται πως είναι τσακωμένος με την αλήθεια.

” Κύριε πρόεδρε πάλι τα ίδια” αναφωνεί ο δήμαρχος Λευκάδας, με τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου να καλεί τον κύριο Δρακονταειδή να ακολουθήσει τη διαδικασία και τον δεύτερο να επιμείνει πώς θα μιλήσει, καθώς κανένας δεν θα το φορέσει το λόγο.

Μάλιστα υπογράμμισε πώς το δημοτικό συμβούλιο υπάρχουν περιπτώσεις που πολλοί μιλούν εκτός θέματος, με τον ίδιο να λέει ότι θα σταματήσει την τοποθέτηση του όμως πλέον θα παρατηρεί σχολαστικά όποιον βγαίνει εκτός θέματος και θα τον διακόπτει.

Μάλιστα ζήτησε από τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου να του αφαιρέσει τον λόγο κλείνοντας το μικρόφωνο, με τον κ. Ρόκκο να απαντά ότι δεν είναι τόσο μικροπρεπής να κλείνει μικρόφωνα, απλά τον παρακαλεί να ακολουθήσει τη διαδικασία.

” Από δω και πέρα εάν παρατηρήσω δημοτικό σύμβουλο να είναι εκτός θέματος και αντικειμένου τότε θα μάθετε τι θα κάνω.”

Ο κύριος Ρόκκος του απάντησε ότι ο ίδιος έχει μάθει στη ζωή του ούτε να απειλεί ούτε να απειλείται και αυτό που λέει είναι άμεση απειλή προς τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου.

Ο κύριος Δρακονταειδής διευκρίνισε πως δεν απείλησε κανέναν, απλά κάθε φορά που θα διαπιστώνει ότι κάποιος είναι εκτός διαδικασίας θα τον διακόπτει.

About Ομάδα Σύνταξης 28528 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.