Ένωση ξενοδόχων Λευκάδας: Απολογιστική Γενική Συνέλευση και εκλογές


 

Το Δ.Σ  της Ένωσης Ξενοδόχων Λευκάδας προσκαλεί όλα τα μέλη της στην Τακτική Απολογιστική Γενική Συνέλευση  , η οποία θα γίνει την Κυριακή 15/03/2015 και ώρα 11.00 πμ στην αίθουσα Επιμελητήριου Λευκάδας ((Γολέμη 5-7, 2ος όροφος) με τα εξής θέματα :

 • Γενικός και οικονομικός απολογισμός .
 • Εκλογή Εφορευτικής Επιτροπής για τις εκλογές τις 29/03/2015 με στόχο την ανάδειξη   του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Ξενοδόχων Λευκάδας .
 •  Σε περίπτωση με απαρτίας η επαναληπτική Γενική Συνέλευση  θα γίνει  στις 22/03/2015 ,  ημέρα Κυριακή ,  την ίδια ώρα και στον ίδιο χώρο.

  Η επαναληπτική ΓΣ θα γίνει με όσα μέλη παραστούν .

  Δικαίωμα συμμετοχής θα έχουν τα μέλη της Ένωσης που είναι οικονομικά ενήμερα μέχρι τις 31/12/2014. Η εξόφληση συνδρομών μπορεί να γίνει μέχρι την έναρξη της Γενικής Συνέλευσης στο χώρο της Συνέλευσης .

  Με εκτίμηση ,

  Το Δ.Σ της Ένωσης

  LefkadaToday.gr – Σημαντική Ενημέρωση:

  Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
  – Στη σελίδα του Lefkada Today στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα

  About Ομάδα Σύνταξης 26275 Articles
  To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

  Be the first to comment

  Leave a Reply

  Your email address will not be published.


  *


  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.