About Ομάδα Σύνταξης 28478 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

6 Comments

 1. Τώρα που η κονόμα τρέχει στίς τράπεζες του εξωτερικού απο τους εξευγενισμένους πια Νυδριώτες(πάει η εποχή της πλαστικής σαγιονάρας με το νύχι γεμάτο μούτελη)τώρα διαμαρτύρονται γιατί οι μέτοικοι επενδυτές και η λοιποί ερασιτέχνες του άρπα κόλλα “τουρισμού”τους χαλάει την αισθητική και την ησυχία!Με την τόση ευμάρεια η κοπριά δεν είναι του ξεβράκοτου Σκοπιανού και γενικά της βαλκανικής πλέμπας που μαζέψαμε όλα αυτά τα χρόνια,άλλά δικά σας,χοντρά και λιπαρά όπως το άσχημο χωριό σας!Σκασε και ρούχα!

 2. Η όλη περιοχή να επιδιώξει να φτάσει οικοδομώντας μέχρι τα Σταυρωτά την μπροστινή μυτερή κορυφή πάνω.
  Να βάλει και τελεφερίκ για να ανεβαίνουν, γιατί αυτόβθα φέρει μεγαλύτερο κέρδος παρά η δημιουργία σποχετευτικού βιολογικού και η σύνδεση των ληδη οικοδομημάτων με το αποχετευτικό ότι υπάρχει .
  Υπάρχει ακόμα περίεργο πώς , άνοικοδόμητο τμήμα ώς πίσω , και προκαλεί εντύπωση οώς δεν οικοδομήθηκε και χωρίς δρόμους για την δημιουργία οικοδομικών τετραγώνων, αφού αυτά δεν χρειάζονται κατά την ντόπια συλλογιστική της περιοχής.
  Η επέκταση της προβλήτας , τύπου Μονακό, για την δημιουργία γκλαμουριάς και πρόσδεσης θαλαμηγών πολυτελών πώς και δεν έχει γίνει ακόμα στο μέδα της θάλασσας κατά μισό μίλι.
  Ακόμα να γίνει τοπική πρόβλεψη και χρηματοδότηση για την δημιουργία γέφυρας Σκοροιού με διακλάδωση γεφυρας για Μαδουρή Χελώνι Σπάρτη Και Αγία Κυριακή .
  Να κλείσουν με σταθερές κατασκευές αοό ασήμι και χρυσό ( έχουν τα χρήματα )τα πεζοδρόμια και οι κεντρικοί δρόμοι. Και να αφήσουν μονο ποδηλατόδρομο , και να κυκλοφορούν υποχρεωτικά ποδήλατσ κατασκευασμένα υποχρεωτικά από τιτάνιο και ανθρακονήματα και βαμένα με χρώμα νανοτεχνολογίας από διαμάντια και μπριλάντια προερχόμενο.
  Να κυκλοφορού στα μαγαζιά προιόντα ινο υψηλής οδας και ποιότητας υφασμάτων και φίρμας, λακρουά. Λοράν, Hermes, Herrera ( Ο Ρεινάλντο Χερρέρα ήταν ο αγαπητικός της κσς Ωνάση ).
  Ο κάτοικοι και επισκέπτες να έχουν υποχρεωτικά αυτοκίνητα από Maybach -Rols Royce- και πάνω και για σοόρ οχήματα από BUGATI και πέρα.
  Και να μην ξεχάσουν στην ισοδο στον πλάτανο να ψήνουν καλαμπόκια Ρόκες από τα παλιά φύτρα τα νόστιμα τον ντοπιο σπόρο που έκανε νόστιμα αλλά όχι μεγάλα καλαμπόκια.
  Και επιπλέον στα στρλωματα και στα λροσκέφαλα να βάζουν ροκόφυλα ( φύλλα από καλαμπόκι) για την παραδοσιακή Traditional original εκδοχή του ύπνου για τους προσερχόμενους vips celebritys glamour executive prive μεγιστάνες λυδούς καγκελάριους σατράπες άρχοντες βασιλιάδες κροίσους ζάμπλουτους τυράνους μαργράβους κόμηδες κόμησες λόρδους βαρώνους λαίδες λόρδους μαρκησίους βαρωνέτους ολιγάρχες ιππότες καίσαρες ανθύπατους κλπ κλπ που θα επισκέπτονται την περιοχή.
  Να οργανώσουν και ένα γκραν πρί μονοθεσίων Formula 1 , και αγώνες χοβερκράφτ και ταχυπλόων και αγώνες ραλλύ ώς την Ορεινή Λευκάδα ανεβαίνοντας με χιλια γκαζάτοι και μουράτοι απ το στροφιλίκι ανηορα ισω απ την περιοχή.
  Ανάπτυξη μεγέθυνση γκλαμουριά τώρα now.

 3. Όταν τα χωράφια και οι βάλτοι γίναν οικόπεδα ήτανε καλά.
  Αλλά τα οικόπεδα ώς οικοδομήσιμα , για τούτο γίνανε οικόπεδα, θέλουν δρόμο και πεζοδρόμια για να ζούν άνθρωποι έστω και τουρίστες. Διότι άλλο άνθρωποι και άλλο τουρίστες κατά την ενδημική άποψη της περιοχής.
  Μόνο που οι τουρίστες είναι και αυτοί άνθρωποι και θέλουν να πληρώνουν για να διαβιούν αξιοπρεπώς ώς άνθρωποι.
  Το σύστημα των οικοδομικών τετραγώνων της ισονομίας αέρα ήλιου φωτός δεν το ξέρουν στην εν λόγω περιοχή??
  Υπάρχουν και οι αντγοί και τα σοκάκια εναλλακτικά.

 4. Γιατί Λευκάδος ?? Νυδριού Λευκάδος να γράψουν??
  Κάτοικοι άλλων περιοχών της Λευκάδος -οι περισσότεροι- δεν έχουν πρόβλημα για πλατύτερο δρόμο και πεζοδρόμια. Το θέλουν μάλιστα.
  Ο ήλιος, το φώς, ο αγέρας, είναι αρχή της βιωτικότητας.
  Εκεί κάτω σε αυτή την περιοχή δεν θέλουν.
  Και τι πρέπει να γίνει , να αλλάξει ο πολεοδομικός κανονισμός για χάρη μόνο αυτών εκεί κάτω??
  Πότε συστάθηκε αυτή η συλλογικότητα ?? εν ονόματι της Λευκάδος??
  Γιατλι χρησιμοποιούν τον όρο γενικά Λευκάδα, και προστασία δικαιωμάτων??
  Ποιός τους εξουσιοδότησε να μιλάνε εν ονόματι της Λευκάδος από τον πληθυσμό και τούς απόδημους της Νήσου??
  Πήραν υπογραφή από όλο τον πληθυσμό και από τους όλες τος ιδιοκτησίες της Νήσου??
  Και η πολιτική και αυτοδιοικητική ηγεσία της Νήσου να ζητήσουν εφαρμογή των πολεοδομικών διατάξεων

 5. Για ποιό γενικοτερο ενδιαφέρον αναφέρεται η εν λόγω ανακοίωση μιας αυτοσχέδιας ομάδας για τα συμφεροντά των όποιων την αποτελούν??
  Και γιατί το δικό τους συμφέρον για να μην γίνουν πλατιοί δρόμοι είναι συμφέρον του καθενός άλλου που θέλει να διέρχεται άνετα??
  Αν αυτοί νομίζουν ότι πουλάνε τουρισμό σε άλλους, άλλοι νομίζουν ότι αυτοί πουλάνε αέρα φύκια για τουρισμό.
  Καλύτερη περιοχή για τουρισμό είναι το φαράγγι της κλωσουριάς που έχει δροσιά παρά η εν λόγω υγρή κουνουπιασμένη βαλτοπεριοχή.

 6. Δεν ασχολείται κανείς με αιτήματα κάθε πλεμπάγιας.
  Κάί νά μήν άσχόλήθέί ούτε η πολιτική ούτε η αυτοδιοίκηση.
  Να εφαρμοστεί η πολεοδομική Νομοθεσία.
  Σιγά τις καλαμιές και τα βατράχια

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.