Ενίσχυση εκ των έσω ο Πανλευκάδιος…


Άλλος ένας αθλητής μας πέρασε από τους Νέους Πανλευκάδιου στην πρώτη ομάδα. Ο λόγος για τον Φίλιππο Παναγιώτου 15 χρονών, αθλητή που έχει περάσει απ όλα τα τμήματα υποδομής του συλλόγου μας.

Στο πλαίσιο της ανανέωσης που επιχειρείται από πέρσι, ο Φίλιππος έρχεται να προστεθεί κι αυτός, μαζί με τα άλλα παιδιά της ακαδημίας, τους Κατωπόδη Παναγιώτη, Τσιάβο Γρηγόρη, Άγγελο Τζόλο, Θεοχάρη Ιωάννη, Άρη Τερζία, Κλαούντιο Σούλα, άλλα και τους Καλογεράκη Χρήστο και Σπυράκο Θωμά που ήρθαν σαν μεταγραφές.

Ο Πανλευκάδιος πιστός στο πλάνο του επενδύει στο ταλέντο και τη δίψα των νέων παιχτών, στην εμπειρία και την ποιότητα των πιο μεγάλων, δημιουργώντας έτσι την ομάδα του αύριο.

 

LefkadaToday.gr – Σημαντική Ενημέρωση:

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του Lefkada Today στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα

About Ομάδα Σύνταξης 24697 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.