Ενημέρωση για την έναρξη εκτέλεσης εργασιών ανάπλασης περιοχής Αγ. Μηνά στην πόλη της Λευκάδας.


Την Δευτέρα 25/11/2019, εγκαθείσταται η ανάδοχος εταιρεία του έργου ανάπλασης της περιοχής του Αγ. Μηνά. Για τον λόγο αυτό, παρακαλούμε οι οδηγοί όλων των οχημάτων να μην παρκάρουν στην οδό Ευσταθίου Ζάκκα, από τη διασταύρωση (φούρνος Αργυρού – ζαχαροπλαστείο Σταύρακας), έως και την Πλατεία Αγίου Μηνά.

 

Κύριο μέλημα όλων μας είναι να τηρηθούν τα χρονοδιαγράμματα, προκειμένου να παραδοθεί το έργο πριν την έναρξη της τουριστικής σεζόν. Γνωρίζουμε ότι θα δημιουργηθεί όχληση από τη χρήση των μηχανημάτων του έργου και ανά διαστήματα θα επηρεασθεί η διέλευση οχημάτων και πεζών, ωστόσο, επισημαίνουμε ότι πρόκειται για ένα έργο που θα έχει πολλαπλάσια οφέλη για όλους μας.

 

Ευχαριστούμε προκαταβολικά τους συμπολίτες μας για την κατανόηση και την συνεργασία, τους κατά τη διάρκεια των εργασιών.

About Ομάδα Σύνταξης 27851 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

1 Comment

  1. Τα χρήματά που πήραν οι ρασοφόροι για τον Αγιο Μηνά είναι Πολλά και θα πρέπει να ελέγχονται τακτικά εαν αυτό είναι δυνατόν από το κράτος καζίνο.Επίσης ο ρασοφόρος λειτουργός του Αγίου Μηνά και οι συγγενείς του να μην παρκάρουν τα αυτοκίνητα τους πάνω στην πλακοστρώτη διάβαση μεταξύ του καταστήματός γυναικείων ρούχων και του περιπτέρου γιατί προκαλούν.Εχουμε κι εμείς αμάξια να βολευτούμε αν θέλαμε αλλα έχουμε φιλότιμο και όχι μεγάλες κοιλιές.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.