Ενημέρωση δομών του Δήμου Λευκάδας για τον κορονοϊό…


 

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Στα πλαίσια ενημέρωσης για την λήψη προληπτικών μέτρων για νέα λοίμωξη “κορονοϊού COVID-19″, -πραγματοποιήθηκαν οι σε συνεργασία με το Γενικό Νοσοκομείο Λευκάδας (Τμήμα Ειδικών Λοιμώξεων ) δύο ενημερωτικές ημερίδες.

Την Τρίτη 03 Μαρτίου ενημερώθηκαν οι υπάλληλοι των Δομών του Δήμου ” Βοήθεια στο Σπίτι” και “Κ.Η.Φ.Η.” και την Τετάρτη 04 Μαρτίου ενημερώθηκαν στελέχη καθώς και υπάλληλοι που υπηρετούν στην Αστυνομική Διεύθυνση, την Πυροσβεστική, το Λιμεναρχείο και την 4η ΜΣΕΠ Λευκάδας.

Ευχαριστούμε τον Διοικητή του Νοσοκομείου κο Μπακαβό Ιωάννη, την Διευθύνουσα κα Ξηρομερίτη Αντωνία και την Νοσηλεύτρια κα Τσαντίλη Γεωργία για την αμέριστη βοήθεια και ενημέρωση που προσέφεραν.

 

ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

LefkadaToday.gr – Σημαντική Ενημέρωση:

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του Lefkada Today στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα

About Ομάδα Σύνταξης 24697 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.