Ενημέρωση ασφαλής πλοήγησης στο ίντερνετ και κατά του σχολικού εκφοβισμού..


Το Τμ. Ασφαλείας Λευκάδας σας ενημερώνει οτι  οι κάτωθι αστυνομικοί Ανθ/μος ΚΑΒΒΑΔΙΑΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ, Ανθ/μος ΤΣΟΓΚΑΣ ΑΓΓΕΛΟΣ, Αρχ/κας ΚΑΡΑΚΩΣΤΑ ΜΑΡΙΑ, Αρχ/κας ΨΑΡΑΚΗ ΠΕΛΑΓΙΑ , στα πλαίσια συνεργασίας του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη και του Υπουργείου Παιδείας & Θρησκευμάτων , παρουσίασαν στο 1ο,-2ο,3ο και 4ο Δημοτικό σχολείο Λευκάδας εκπαιδευτική ενημέρωση πάνω στα επίκαιρα και σημαντικά θέματα του Σχολικού εκφοβισμού (bullying) και της Ασφαλούς πλοήγησης στο Διαδίκτυο.

Οι παρουσιάσεις είχαν αρκετά μεγάλο ενδιαφέρον στους μικρούς μαθητές αφού τέθηκαν αρκετές ερωτήσεις πάνω σε αντίστοιχα φαινόμενα.

Ευχαριστούμε θερμά τις διευθύνσεις των σχολείων  για τη συνεργασία καθώς και τη Δ/νση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος/Τμ. Καινοτόμων Δράσεων και την Υποδ/νση Προστασίας Ανηλίκων και την Α/Β ΜΠΟΒΙΑΤΣΗ ΕΛΕΝΑ για το υλικό και τα χρήσιμα στατιστικά  στοιχεία της παρουσίασης.

LefkadaToday.gr – Σημαντική Ενημέρωση:

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του Lefkada Today στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα

About Ομάδα Σύνταξης 25644 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.