Έμπρακτη αλληλεγγύη προς τον συνάνθρωπο από τα μέλη του Επιμελητήριου Λευκάδας στην εθελοντική αιμοδοσία


Έμπρακτη αλληλεγγύη προς τον συνάνθρωπο  από τα μέλη του Επιμελητήριου Λευκάδας στην εθελοντική αιμοδοσία

Το Επιμελητήριο Λευκάδαςδιοργάνωσε εθελοντική αιμοδοσία αλληλεγγύης, την Παρασκευή 29/5/2020 από τις 10:00-13:00 στο Πνευματικό Κέντρο Λευκάδας, όπου βρίσκεται η υπηρεσία αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Λευκάδας.

Οι ανάγκες είναι μεγάλες, ο σκοπός είναι ιερός  και αξίζει τον κόπο να αφιερώνουμε δέκα λεπτά από το χρόνο μας για να δώσουμε αίμα. Το αίμα είναι πολύτιμο αγαθό και αυτό επιστρέφεται στους ίδιους, στους οικείους, και στους φίλους μας. Υπενθυμίζουμε στα μέλη μας και σε όποιον άλλον επιθυμεί ότι έχει δημιουργηθεί από το 2012 στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκάδας Τράπεζα Αίματος για την κάλυψη πιθανών αναγκών των μελών του Επιμελητηρίου.Mε την Τράπεζα Αίματοςτου φορέα μπορούμε προσφέρουμε ένα δώρο ζωής σε μέλη μας που το έχουν απόλυτη ανάγκη αν χρειαστούν ποτέ αίμα είτε οι ίδιοι είτε οι οικογένειές τους.

Ο φορέας αναγνωρίζοντας τη σπουδαιότητα της πράξης αυτής,  έχει προγραμματίσει να πραγματοποιεί εθελοντική αιμοδοσία κάθε τρεις μήνες.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν επίσης να προσφέρουν αίμα οποιαδήποτε ημέρα επιθυμούν στο Πνευματικό Κέντρο ώρες 09:00πμ με 13:00μμ(εκτός Σαββατοκύριακων και Αργιών)και πάντοτε θα υπενθυμίζετε στους αρμόδιους του Τμήματος Αιμοδοσίας ότι η προσφορά σας είναι για την Τράπεζα Αίματος του Επιμελητηρίου Λευκάδας.

Ευχαριστούμε θερμά όσους ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας.

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος

Σκιαδαρέσης Σωτήρης

About Ομάδα Σύνταξης 27866 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.