Εμπορικός Σύλλογος Λευκάδας: Προσωπικές οι απόψεις του προέδρου Επιμελητηρίου Λευκάδας. Δεν εκφράζουν τον εμπορικό και επαγγελματικό κόσμο του νησιού.


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

 

 

Με αφορμή το θέμα που έχει προκύψει και αφορά σχόλια του προέδρου του Επιμελητηρίου Λευκάδας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τα οποία έχουν δημιουργήσει αρνητική εικόνα του νησιού μας στους όμορους νομούς και όχι μόνο,το διοικητικό συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου Λευκάδας ξεκάθαρα   καταδικάζει τέτοιου είδους απόψεις, απ’όπου και αν προέρχονται και τονίζει προς κάθε κατεύθυνση, ότι οι απόψεις αυτές είναι καθαρά προσωπικές και δεν εκφράζουν ούτε τον εμπορικό ,ούτε τον  επαγγελματικό κόσμο της Λευκάδας αλλά ούτε και κανέναν Λευκαδίτη.

 

 

 

ΛΕΥΚΑΔΑ   16 – 05 – 2020

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

 

 

Ο  ΠΡΟΕΔΡΟΣ

 

 

 

 

ΑΝΤΩΝΙΟΣ Ι. ΔΟΥΒΙΤΣΑΣ

 

About Ομάδα Σύνταξης 27561 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

2 Comments

 1. Σιγά μην ο κόσμος ασχοληθεί με τα επαγγελματικά συμφέροντα μιας απαξιωμένης και τριτοκοσμικής μικρής επαρχίας.
  Αυτούς έχει ο τόπις απ αυτούς που έχετε ψηφίζει , απ την δεξαμενή στελεχών του τόπου αυτού της κοινωνικής ζωής , με την κουλτούρα της συγνώμης , αφού πρώτα ταλαιπωρήσουν τους άλλους.
  Τι σημαίνει ιδιωτική άποψη, δημηόσια εκπεφρασμένη δημοσίου προσώπου, και μάλιστα χωρίς να εγκαλείται??
  Τα λεφτά όμως που μπαίνουν στον τόπο αυτλιν ξέρετε και τα παντελονιάζετε ,έστω και αν αυτούς που τα φέρνουν ή οι ντόπιοι που τα ξοδεύουν , είναι για βρίσιμο.
  Μια μαγαζατόρισα όταν ακόμα και ψωνίσει κάποιος / κάποια και φύγει απ το μαγαζί, τον ονομάζει γίδι ή γίδα.
  Απλά οι ιδιωτικές-Δημόσιες απόψεις εκφράζουν τα όσα σκέπτονται σε αυτό τον τόπο για τους ανθρώπους.
  Ούτε πςζοδρόμια δεν αφήνουν τα κλεισανε όλα για να τα κάνουν μαγαζιά.
  Και στο παλιό αποικιοκρατικό Λουρέντζο Μαρκές στην Μοζαμβίκη να πήγαινε παλιότερα κανείς έβρισκε περισσότερη τάξη και καθωσπρεοισμό. Αλλά για να πάει έπρεπε να περάσει απ το αυλάκι , που σαν πέρναγε ώς τυφλοκούταβα που υπάρχουν εκεί κάτω , ούτε θα ήξερε πιυ να τραβήξει.
  Το καλύτερο που έχουν να κάμουν αυτού κάτω είναι να πάνε για μυαλό όπου μπορούνε και σε 100-150 χρόνια να ξεπεραστούν οι καθημερινότητες της βρισιάς.
  Ο κόσμος αγωνίζεται για να ζήσει , μοχθεί και αυτού κάτου βρίζουν τον κόσμο που αγωνίζεται για ένα ψευτοπαντελόνιασμα για δεκάρες. Γιατί ούτε από αξίες-και χρηματικές-ξέρουν.
  Μόνο για πενταροδεκάρες.

 2. Πολλα ειπες γεροντα αλλα φουσκα το περιεχομενο.θα μπορουσες με 2 λεξεις να γραψεις την ουσια και οχι να αραδιαζεις ενα σωρο …….
  Φιλικα παντα
  Βαγγελης

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.