ΕΛΜΕ Λευκάδας: “Η κυβέρνηση δεν αγαπά τις Καλές Τέχνες”


Η κυβέρνηση δεν αγαπά τις Καλές Τέχνες

 

Πλησιάζουμε πια στην περίοδο των Χριστουγέννων και σε αρκετά σχολεία της Λευκάδας το κενό των Καλλιτεχνικών εξακολουθεί να υφίσταται.  Τα παιδιά της Λευκάδας δε διδάσκονται ένα μάθημα του ωρολογίου προγράμματος, που προβλέπεται από τη νομοθεσία, με ευθύνη του Υπουργείου Παιδείας που δεν φρόντισε ακόμα να καλύψει το κενό. Η απαράδεκτη αυτή κατάσταση πλήττει το καθεστώς της ισονομίας και ισοπολιτείας και δείχνει την αναλγησία της κυβέρνησης. Φαίνεται πως η κυβέρνηση της ΝΔ δεν αγαπά τις Καλές Τέχνες.

Απαιτούμε την άμεση πρόσληψη εκπαιδευτικού ώστε να διδάσκονται στα σχολεία μας όλα τα μαθήματα του ωρολογίου προγράμματος. Τα παιδιά μας δεν είναι παιδιά ενός κατώτερου θεού. Είναι προφανές πως, μετά από χρόνια αδιοριστίας, για να λειτουργήσει το δημόσιο εκπαιδευτικό σύστημα  απαιτούνται μαζικοί μόνιμοι διορισμοί. Παιδεία χωρίς γενναία  κρατική χρηματοδότηση δε γίνεται.

 

Το ΔΣ της ΕΛΜΕ Λευκάδας

LefkadaToday.gr – Σημαντική Ενημέρωση:

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του Lefkada Today στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα

About Ομάδα Σύνταξης 26286 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.