Έλενα Κουντουρά στον Prisma 91,6: “Οι Έλληνες πρέπει να σκεφτούν να στείλουν τους πιο άξιους στο Ευρωκοινοβούλιο.”


Η Υποψήφια Ευρωβουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Έλενα Κουντουρά μίλησε στο απογευματινό μαγκαζίνο του Prisma 91,6.

Όπως ανέφερε  οι πολίτες πρέπει να ενημερωθούν ότι αυτές οι ευρωεκλογές είναι πάρα πολύ κρίσιμες, πρέπει να πάνε να ψηφίσουν γιατί μόνο έτσι μπορούμε να διεκδικήσουμε τη δύναμη που θα μας δώσει ο ελληνικός λαός, να πάμε στην Ευρωβουλή με όσους επιλέξουν, όσους εκτιμούν ότι μπορούν να τους εκπροσωπήσουν αξία σε μία Ευρώπη που χρειάζεται να αλλάξει.

Η Ευρώπη πρέπει να έχει επίκεντρο τον άνθρωπο, δεν μπορεί κανείς να αποφασίζει για εμάς χωρίς εμάς, είναι τέσσερις σταυροί σε όλες τις παρατάξεις και πρέπει ο κόσμος να επιλέξει αυτούς που πιστεύει ότι θα τους εκροσωπήσει καλύτερα.

Σύμφωνα με την κυρία Κουντουρά αντίθετα με τις εθνικές εκλογές που στηρίζουμε κόμματα και παρατάξεις, στις Ευρωεκλογές πρέπει να μελετήσουμε λίγο παραπάνω τα βιογραφικά των υποψηφίων, είναι πάρα πολλοί άξιοι εκπρόσωποι σε όλες τις παρατάξεις, άνθρωποι που μπορεί πραγματικά να προσφέρουν.

Μην ξεχνάμε ότι η Ευρώπη όταν δημιουργήθηκε είχε αρχές και αξίες, ειρήνη, αλληλεγγύη των λαών και κάποια στιγμή στην πορεία έχασε το δρόμο της.

Ο ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική συμμαχία,  αυτό που προτείνει είναι μία προοδευτική πολιτική πρόταση που αφορά όλους μας, την κοινωνική δικαιοσύνη, οικονομική ευημερία γιατί έχει επίκεντρο τον άνθρωπο, έχουμε ένα εξαιρετικό ευρωψηφοδέλτιο, όπως όλες οι παρατάξεις έχουν εξαιρετικά άτομα και πρέπει να σκεφτούμε οι Έλληνες όταν θα ψηφίσουμε, ότι οι 21 Ευρωβουλευτές που θα πάνε στην Ευρώπη θα είναι η Εθνική Ελλάδος.

Θα είμαστε όλοι εκεί για να αγωνιστούμε για το εθνικό συμφέρον και το πιο σημαντικό να διεκδικήσουμε τα μέγιστα για την πατρίδα μας.

About Ομάδα Σύνταξης 27862 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.