Έκτακτη γενική συνέλευση ΤΑΟΛ


Λευκάδα  26-10-2020

 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ Α.Ο.Ε.Σ. ΛΕΥΚΑΔΑΣ   «ΤΑΟΛ»

 

Κύριοι,

Μετά την υπ΄αρ. 168/16-10-2020 απόφαση του Δ.Σ. του Α.Ο.Ε.Σ. ΛΕΥΚΑΔΑΣ «ΤΑΟΛ», καλούμε τα μέλη του σε έκτακτη Γενική Συνέλευση την 22-11-2020 , ημέρα Κυριακή και ώρα 10:00 π.μ. στην αίθουσα του φουαγιέ του Πνευματικού Κέντρου Λευκάδας για συζήτηση και λήψη απόφασης στο παρακάτω θέματα:

 

  1. Αποδοχή και έγκριση προσφορών πώλησης ακινήτων (Οινοποιείο Κάστρου και Ακαρνανίας)  και εξουσιοδότηση του Δ.Σ. για την υπογραφή των αγοραπωλητηρίων συμβολαίων με σκοπό τη ρύθμιση οφειλών με ΑΤΕ Υ.Ε.Ε..

 

2.΄Εγκριση bussines plan  για τη ρύθμιση οφειλών με ΑΤΕ Υ.Ε.Ε.  και εξουσιοδότηση του Δ.Σ.  για την υπογραφή της σύμβασης ρύθμισης».

 

Σε περίπτωση μη επίτευξης απαρτίας η Γ.Σ. θα επαναληφθεί στις 29-11-2020  στον ίδιο τόπο, την ίδια ώρα και με τα ίδια θέματα, χωρίς νέα πρόσκληση.

Για την αντιμετώπιση του κινδύνου διασποράς του κορωνοϊού COVID-19 και στο πλαίσιο των μέτρων που έχουν ληφθεί από την Πολιτεία είναι υποχρεωτική η χρήση μάσκας και η τήρηση αποστάσεων.

Για περισσότερες πληροφορίες  τα μέλη μπορούν να απευθύνονται στα γραφεία του Συν/σμού τις εργάσιμες ημέρες και ώρες και στο τηλέφωνο 2645022319 ή στην ιστοσελίδα του Συν/σμού https://aslefkadastaol.gr

 

ΜΕ ΤΙΜΗ

Α.Ο.Ε.Σ. ΛΕΥΚΑΔΑΣ

«ΤΑΟΛ»

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

 

 

ΚΑΤΩΠΟΔΗΣ ΘΩΜΑΣ

 

 

 

About Παναγιώτης Κουνιάκης 449 Articles
Δημοσιογράφος, μέλος της ΕΣΗΕΑ, Αρχισυντάκτης του LefkadaToday.gr, παρουσιάζει καθημερινά το απογευματινό μαγκαζίνο του Prisma 91.6

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.