Εκπληκτική η παρουσία των χορωδιακών σχημάτων στην 32η συνάντηση χορωδιών στην Λευκάδα


Εκπληκτική η παρουσία των χορωδιακών σχημάτων στην 32η συνάντηση χορωδιών στην Λευκάδα

Μια υπέροχη βραδιά γεμάτη μουσική και τραγούδι έζησαν όσοι παραβρέθηκαν το Σάββατο, 11 Μαΐου 2019 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Μουσικού Σχολείου Λευκάδας. Στα πλαίσια του εορτασμού για την 155η Επέτειο της Ένωσης της Επτανήσου με την μητέρα Ελλάδα ο «Ορφέας Λευκάδας» σε συνδιοργάνωση με την Περιφερειακή Ενότητα Λευκάδας και τον Δήμο Λευκάδας κάλεσε στη 32η συνάντηση χορωδιών. Στην συνάντηση συμμετείχαν: Ο ΜΟΥΣΙΚΟΣ ΔΙΑΥΛΟΣ ΚΑΡΥΣΤΟΥ, Η ΧΟΡΩΔΙΑ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΟΥ ΜΟΡΦΩΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΒΙΣΑΝΘΗ & Η ΧΟΡΩΔΙΑ ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΑΡΜΠΑΛΙΟΣ – ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, Η ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΗ ΧΟΡΩΔΙΑ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ, Η ΝΕΑ ΧΟΡΩΔΙΑ ΛΕΥΚΑΔΑΣ, οι LEFKAS SINGERS και Η ΜΙΚΤΗ ΧΟΡΩΔΙΑ ΟΡΦΕΑ ΛΕΥΚΑΔΑΣ.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του «Ορφέα» θέλει να ευχαριστήσει την Περιφερειακή Ενότητα Λευκάδας και τον Δήμο Λευκάδας για την άριστη συνεργασία, τον Διευθυντή του Μουσικού σχολείου Νίκο Κονιδάρη για την διάθεση της αίθουσας και όλες τις χορωδίες που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας. Όλες οι χορωδίες ήταν εκπληκτικές και έδωσαν στον κόσμο την ευκαιρία να απολαύσει ακούσματα ποικίλου ρεπερτορίου. Ο «Ορφέας Λευκάδας» ευχαριστεί τον κόσμο για τη θέρμη του, τις συμμετέχουσες χορωδίες για την εξαιρετική τους παρουσία και όλους όσους συνέβαλαν προκειμένου να επιτευχθεί το τελικό αποτέλεσμα.

Εκ του ΔΣ

(Ευχαριστούμε τον Κώστα Κατωπόδη για τις φωτογραφίες)

 

LefkadaToday.gr – Σημαντική Ενημέρωση:

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του Lefkada Today στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα

About Ομάδα Σύνταξης 25701 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.