Εκπαιδευτικό ταξίδι για μαθητές Γυμνασίου στην αδελφοποιημένη πόλη Leucate της Νότιας Γαλλίας τον Οκτώβριο του 2019.


Το Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Λευκάδας διοργανώνει πενταήμερο εκπαιδευτικό ταξίδι για μαθητές Γυμνασίου (12-15 ετών) κατόχους διπλώματος Γαλλικής γλώσσας, ανεξαρτήτως επιπέδου,  στην αδελφοποιημένη πόλη Leucate της Νότιας Γαλλίας τον Οκτώβριο του 2019.

Στόχος του ταξιδιού είναι να γνωρίσουν οι μαθητές συνομηλίκους τους, να κάνουν εξάσκηση στη γαλλική γλώσσα και να παρακολουθήσουν μαθήματα σε αντίστοιχες τάξεις του Γαλλικού Γυμνασίου.

Κάθε μαθητής θα πρέπει να συνοδεύεται από έναν κηδεμόνα.

Τα αεροπορικά εισιτήρια μετάβασης από την Αθήνα στην Τουλούζη βαρύνουν τους συμμετέχοντες ενώ η φιλοξενία θα προσφερθεί από τον Δήμο της Leucate.

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής απευθύνεστε στο γραφείο του Πνευματικού Κέντρου, υπεύθυνη κα Ιωάννα Φίλιππα τηλ 26450-26635 και lefkasf@otenet.gr.

LefkadaToday.gr – Σημαντική Ενημέρωση:

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του Lefkada Today στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα

About Ομάδα Σύνταξης 25721 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.