Έκοψε την πίτα του το κέντρο Ανοικτής Προστασίας Ηλικιωμένων


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Στον χώρο όπου περνούν καθημερινά  μεγάλο μέρος της ημέρας τους, έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους με κέφι και αισιοδοξία τα μέλη του Κέντρου Ανοιχτής Προστασίας Ηλικιωμένων (ΚΑΠΗ) Δήμου Λευκάδας. Παρευρεθήκαν τα μέλη η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής κ. Κατωπόδη Νίκη ,ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, κ. Ρόκκος Στυλιανός, ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Κτένας Ανδρέας, μέλη του περιφερικού και δημοτικού συμβουλίου.

Η Αντιδήμαρχος μαζί με τις ευχές της  ευχαρίστησε  τα μέλη για την συμμετοχή τους και ευχαρίστησε τους εργαζόμενους στην αρμόδια Υπηρεσία του Δήμου καθώς και τους εθελοντές που με την προσφορά τους στηρίζουν την δομή.        Ευχόμαστε σε όλα τα μέλη μας καλή χρονιά και ότι θα καταβάλουμε  όλοι μαζί κάθε δυνατή προσπάθεια να στηρίξουμε την τρίτη ηλικία.

Στο μέλος του ΚΑΠΗ που κέρδισε το  φλουρί δόθηκε ένα συμβολικό δώρο.

 

 

 

 

 

 

 

Από το Δήμο Λευκάδας

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

LefkadaToday.gr – Σημαντική Ενημέρωση:

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του Lefkada Today στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα

About Ομάδα Σύνταξης 24697 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.