Έκοψε την πίτα του ο σύλλογος απανταχού Ευγηριωτών “Αρετούσα”…


Ξεχείλισε από αγάπη και άρωμα Λευκάδος το Πολιτιστικό Στέκι Ευγηριωτών Λευκάδος το απόγευμα της Κυριακής 26 Ιανουαρίου στην κοπή της παραδοσιακής Λαδόπιτας από τον πολιτιστικό Σύλλογο  Απανταχού Ευγηριωτών Λευκάδος η ΑΡΕΤΟΎΣΑ με τις ευλογίες του Σεβασμιοτάτου Μητροπολίτη Λευκάδος και Ιθάκης κ.κ. Θεοφίλου και του Ευγηριώτη πατέρα Ιωάννη που ήρθε από την Λαμία.
Την όμορφη βραδιά ξεκίνησε  η χορωδία του Συλλόγου Ευγηριωτών που με τα τραγούδια της μας μετέφερε στην μαγευτική Λευκάδα, ο πρόεδρος του συλλόγου Ζαχαρόπουλος Τρύφωνας έκανε μια σύντομη αναφορά στην εως τώρα αλλά για την μελλοντική πλούσια πολιτιστική δράση του συλλόγου και για τις παρεμβάσεις που έχουν γίνει αλλά και τις μελλοντικές που θα γίνουν στην  Ευγηρο.
Στο κάλεσμα των Ευγηριωτών ανταποκρίθηκαν και τους ευχαριστούμε για την παρουσία τους, ο Βουλευτής Λευκάδος Αθανάσιος Καββαδάς, ο Αντιδήμαρχος Ελληνικού Αργυρούπολης Βασίλης Κρητικός, η Αντιπρόεδρος του Δ.Σ.του δήμου Ελληνικού Αργυρούπολης Χαρά Λαμπρινού, η πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Ελληνικού Ελένη Κορίλη, ο δημοτικός σύμβουλος Ελληνικού Αργυρούπολης και πρόεδρος της σχολικής επιτροπής Βαγγέλης Νικοθόδης,  ο δημοτικός σύμβουλος Ελληνικού Αργυρούπολης και πρόεδρος της παράταξης Νεα Δύναμη Μιχάλης Γαζής, ο πρόεδρος της ένωσης γονέων και κηδεμόνων Μιχάλης Τσικαλάκης, ο εντεταλμένος σύμβουλος Ελληνικού Αργυρούπολης Χρήστος Κανελλίδης.
Την Ομοσπονδία Λευκαδίτικων Συλλόγων εκπροσώπησε ο ταμίας Θωμάς Λάζαρης, η πρόεδρος του συλλόγου Καρσάνων Λευκάδος Αθήνας Όλγα Σταύρακα, ο πρόεδρος του συλλόγου Αγ. Πετριτών Αποστόλης Αντύπας, ο αντιπροέδρος της Ένωσης Εξανθητών Σωτήρης Γράψας, και ο γενικός γραμματέας του συλλόγου Λευκαδιτών Ηλιούπολης Γιάννης Φουρλάνος.
Στη συνέχεια της βραδιάς ο μπουφές με τα Λευκαδίτικα εδέσματα κράτησε τις παρέες σε μικρά πηγαδάκια με πολύ κέφι ανταλλάσοντας ευχές για Καλή χρονιά με υγεία .
Για το Δ.Σ ο πρόεδρος Ζαχαρόπουλος Τρύφωνας.

LefkadaToday.gr – Σημαντική Ενημέρωση:

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του Lefkada Today στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα

About Ομάδα Σύνταξης 25684 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.