Έκκληση του Δήμου για ηλεκτρονικές πληρωμές υποχρεώσεων


          Λευκάδα 12/3/2020

 

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

 

 

Αγαπητοί συμπολίτες,

 

Με αφορμή την κατάσταση που επικρατεί σε παγκόσμιο επίπεδο σχετικά με την εξάπλωση του Κορωνοϊού,  και δεδομένου ότι είναι σίγουρο ότι και στην Ελλάδα θα εξαπλωθεί εντός των επόμενων ημερών, παρακαλούμε να ελαχιστοποιήσετε τις επισκέψεις σας στον Δήμο Λευκάδας και να πραγματοποιείτε μόνο αυτές  που απαιτούν την φυσική σας παρουσία.

Σχετικά με τις οικονομικές σας συναλλαγές με τον Δήμο μας, και επειδή τα χαρτονομίσματα είναι τα αντικείμενα που θέτουν τον μεγαλύτερο κίνδυνο μετάδοσης του κορωνοϊού, σας γνωστοποιούμε ότι δεν απαιτείται η παρουσία σας στα ταμεία του Δήμου για την εξόφληση λογαριασμών νερού και κλήσεων-προστίμων κ.ο.κ. Σας δίδουμε τις παρακάτω οδηγίες και παρακαλούμε για το κοινό καλό να τις ακολουθήσετε:

  1. Σε ότι αφορά την εξόφληση των τελών ύδρευσης σας ενημερώνουμε ότι μπορείτε να κάνετε εξόφληση με e-banking -μέσω διαδικτύου δηλαδή- χρησιμοποιώντας τον κωδικό πληρωμής για ΤΡΑΠΕΖΑ που βρίσκεται στο κάτω αριστερά τμήμα του λογαριασμού. Ο τραπεζικός σας λογαριασμός πιστώνεται αυτόματα και λαμβάνετε και απόδειξη πληρωμής.
  2. Σε ότι αφορά την κλήσεις – πρόστιμα Δημοτικής Αστυνομίας Τροχαίας – Λιμενικού Ταμείου, υπάρχει πάλι αυτή η δυνατότητα. Οι οδηγίες και οι τραπεζικοί λογαριασμού του Δήμου βρίσκονται στο πίσω μέρος της κλήσης.

Επειδή οι ηλικιωμένοι δεν έχουν πρόσβαση σε ηλεκτρονικό υπολογιστή, παρακαλούμε θερμά τους οικείους τους να τους βοηθήσουν, και να τους καθησυχάσουν ότι είναι ασφαλής η συναλλαγή.

ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

About Ομάδα Σύνταξης 28425 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.