Εκδρομή στην Βουλγαρία από την Νέα Χορωδία


Ο Μουσικοχορευτικός Όμιλος “Νέα Χορωδία Λευκάδας” θα πραγματοποιήσει τετραήμερο ταξίδι αναψυχής στη Βουλγαρία. Η αναχώρηση είναι νωρίς το πρωί στις 30 Ιανουαρίου 2020, ημέρα Πέμπτη και η επιστροφή το βράδυ της Κυριακής 2 Φεβρουαρίου 2020.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει δύο διανυκτερεύσεις στην πρωτεύουσα της Βουλγαρίας Σόφια και μία στο ονειρεμένο χιονοδρομικό θέρετρο Μπάνσκο. Η τιμή ανά άτομο ανέρχεται στα 220 ευρώ και περιλαμβάνει πρωινό και ημιδιατροφή.

Οι συμμετοχές είναι ανοιχτές όχι μόνο για τα μέλη της Νέας Χορωδίας αλλά για οποιονδήποτε θα επιθυμούσε να ταξιδέψει μαζί μας, προκειμένου να ανακαλύψουμε τις ομορφιές της γειτονικής χώρας και να περάσουμε ένα ξέγνοιαστο τετραήμερο, μακριά από την καθημερινότητα. Για πληροφορίες και συμμετοχές μπορείτε να απευθύνεστε στο ταξιδιωτικό γραφείο “Vlachos Tours”, τηλ. 2645022037 καθώς και στα τηλ. 6932310448, 6976437839 των μελών του Δ.Σ.

Από το Δ.Σ.

LefkadaToday.gr – Σημαντική Ενημέρωση:

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του Lefkada Today στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα

About Ομάδα Σύνταξης 26214 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.