Εικόνες ντροπής…


Για άλλη μια φορά το γκρουπ “Καρυά Λευκάδας” φέρνει στο φως της δημοσιότητας την απαράδεκτη κατάσταση που επικρατεί με συμπολίτες μας να αυθαιρετούν και να πετάνε τα σκουπίδια και τα μπάζα οπότε θέλουν χωρίς καμία συνεννόηση με τον Δήμο.

Είναι επιτακτική ανάγκη να μπουν κανόνες και να μπει ένα φρένο σε κάθε αυθαιρεσία..

Δείτε τις φώτο

About Ομάδα Σύνταξης 27920 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

1 Comment

  1. Και στην πόλη της Πρεβέζης-άλλοι πολιτισμένοι ιλουστρασιόν γιαμπανσδες εκεί!!- χτές βράδυ 12/8/19 το σκουπίδι στα ευμεγέθη καλάθια της αηοράς και της παραλίας ξεχείλιζε και σε ακινα μισού μέτρου σπ τον κάλαθο ήταν χυμένα. Παντού σε όλα τα καλάθια της ανοιχτής φωτισμένης αγοράς και της παραλίας.
    Το θέαμα ήταν αποκρουστικό για τον περιπατητή στην αγορά και στην παραλία.
    Χυμάτες καταστάσεις με σκουπιδική φωτογένεια και πρωτογένεια , πλαστικά πιτήρια , περιτυλίγματα παγωτών μύγες, χυμένοι καφέδες κατακσθια και παγωτά περισσεύματα. Τα μαγαζιά ανοιγμένα ώρα 22:00-22:30 και οι έπισκέπτες το σχολιάζανε .Οι ντόπιοι ή η επήλυδες μαγαζάτορες καθόνταν ωρισμένοι στις λαρέκλες απ έξω απ τα μαγαζιά ή όρθιοι μέσα και τευμάζανε το ωραίο σκουπιδικό θέαμα.
    Κάτι “”λεροί δρόμοι”” – 90 χρόνια μετά την ποιητική του Καρυωτάκη – και ασήμαντοι άνθρωποι και κάτοικοι ,διακονούν και διαβιούν και στην Πρέβεζα.
    Με άσπρες ποδιές και καθαρά καροτσάκια έπρεπε να μαζεύουν υπάλληλοι του Δήμου κάθε 1-2 ώρες τα σκουπίδια απ τα καλάθια. Ή οι ίδιοι οι ιδιοκτήτες των κσταστημάτων θάπρεπε από κοινού ή με μικρή δαπάνη να κάνουν το ίδιο.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.