Εγκρίθηκε εξοπλισμός για τη θέρμανση και τις ανάγκες λειτουργίας του Δικαστικού Μεγάρου – Συνάντηση του Βουλευτή με τον Υπουργό Δικαιοσύνης


Συνάντηση με τον Υπουργό Δικαιοσύνης, κύριο Κωνσταντίνο Τσιάρα είχε ο Βουλευτής Ν.Λευκάδας κ.Θανάσης Καββαδάς, προκειμένου να του εκθέσει από κοντά τα προβλήματα που του είχαν μεταφερθεί από τον Δικηγορικό Σύλλογο και δικαστικούς υπαλλήλους στην πρόσφατη επίσκεψή του στο Δικαστικό Μέγαρο.

Ο Βουλευτής ανέφερε αναλυτικά τις ελλείψεις που υπάρχουν σε εξοπλισμό, καθώς και το μεγάλο πρόβλημα με την έλλειψη θέρμανσης σε ολόκληρο το Μέγαρο.

Επιπλέον, ανέφερε στον Υπουργό τα μεγάλα κενά που υπάρχουν εδώ και χρόνια σε οργανικές θέσεις, ενώ έθεσε υπόψη του και την ανάγκη επίσπευσης των διαδικασιών κάλυψης της θέσης Αντιεισαγγελέα Πρωτοδικών.

Σε συνέχεια της συνάντησης, το Υπουργείο ανταποκρίθηκε στα αιτήματα και ενέκρινε τα κάτωθι:

Χρηματοδότηση για την προμήθεια και εγκατάσταση συστήματος αδιάλειπτης τροφοδοσίας ηλεκτρικής ενέργειας (ups), απαραίτητου για τη λειτουργία των εγκαταστάσεων θέρμανσης και ψύξης, ύψους € 8.060.

Χρηματοδότηση προμήθειας επαγγελματικού φωτοαντιγραφικού μηχανήματος για τις ανάγκες της υπηρεσίας, αξίας € 1.789.

Χρηματοδότηση προμήθειας σύγχρονου ηλεκτρονικού υπολογιστή και δικτυακού εκτυπωτή, αξίας € 982.

Επιπλέον, είναι σε διαδικασία έγκρισης η προμήθεια υπηρεσιακών βιβλίων και εντύπων απαραίτητων για τη λειτουργία των δικαστικών υπηρεσιών, αξίας € 2.060.

Τέλος, σε ό,τι αφορά την κάλυψη της θέσης Αντιεισαγγελέα Πρωτοδικών, ο Βουλευτής ενημερώθηκε ότι οι απαραίτητες διαδικασίες έχουν δρομολογηθεί και θα ολοκληρωθούν μέσα στις επόμενες μέρες.

LefkadaToday.gr – Σημαντική Ενημέρωση:

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του Lefkada Today στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα

About Ομάδα Σύνταξης 25751 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.