Ευθύνες στο Δήμο καταλογίζει ο ΟΑΕΔ για τις καθυστερήσεις των Εργατικών Κατοικιών στην Κέρκυρα


Συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους με την κατάληψη των γραφείων του ΟΑΕΔ στην Κέρκυρα τις εργάσιμες ώρες, οι δικαιούχοι των Εργατικών Κατοικιών Αγ. Ιωάννη, οι οποίοι επί 5 χρόνια ζητούν την ολοκλήρωση του έργου και την παράδοση του οικισμού σε 176 οικογένειες.

Ωστόσο, με σχετικό έγγραφο, η Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών του ΟΑΕΔ προς τον Δήμαρχο Κέρκυρας, με ημερομηνία 25-2-2015, επισημαίνει πως υπάρχουν καθυστερήσεις στις δεσμεύσεις που ανέλαβε ο Δήμος για άμεση τροποποίηση μελετών, που αφορούν το αποχετευτικό του οικισμού.

Επίσης, γίνεται αναφορά σε όλες τις συσκέψεις που έγιναν για το ζήτημα στον Δήμο της Κέρκυρας, ενώ εκφράζεται η διαπίστωση, πως παρά τα όσα συμφωνήθηκαν παρατηρείται καθυστέρηση στην τροποποίηση της μελέτης του εξωτερικού αγωγού, αλλά και υπαναχώρηση της αρμόδιας υπηρεσίας, όσο αφορά την χορήγηση έγγραφης απαλλαγής έκδοσης αδείας δόμησης για την κατασκευή αγωγού ομβρίων υδάτων.

Η Διεύθυνση των Τεχνικών Υπηρεσιών του ΟΑΕΔ, ζητά από το Δήμαρχο Κέρκυρας στο πλαίσιο μιας αποτελεσματικής συνεργασίας, να επισπεύσει τις συμφωνηθείσες ενέργειες , στο στάδιο που αφορά τον Δήμο, ώστε να καταστεί ορατή η ολοκλήρωση και η παράδοση του οικισμού.

Οι δικαιούχοι ζητούν από την Διοίκηση του ΟΑΕΔ, χρονοδιάγραμμα για όλα τα ζητήματα που αφορούν την αποπεράτωση του οικισμού, όπως το δίκτυο της ηλεκτροδότησης, ο περιβάλλοντας χώρος και οι οικοδομικές εργασίες σε ορισμένα σπίτια.

www.dikaiologitika.gr

About Ομάδα Σύνταξης 27548 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.