Ευχαριστήρια του ΚΔΑΠ-ΜΕΑ της Κοινωφελούς ΔΕΠΟΚΑΛ του Δήμου Λευκάδας


Ε Υ Χ Α Ρ Ι Σ Τ Η Ρ Ι Ο

Τα παιδιά και οι οικογένειές τους, το προσωπικό και η Διοίκηση του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών ΜΕ Αναπηρία (ΚΔΑΠ- ΜΕΑ) της Κοινωφελούς ΔΕΠΟΚΑΛ του Δήμου Λευκάδας, ευχαριστούν θερμά, το τεχνικό Super Market PROFI – Λιβιτσάνου Μ.-Κυρίτσης Σ. Ο.Ε. για την προσφορά ατομικών χριστουγεννιάτικων δώρων στους ωφελούμενους του κέντρου!

Ευχαριστούμε πολύ και ευχόμαστε καλές γιορτές και ευτυχισμένο το Νέο Ετος!

Ε Υ Χ Α Ρ Ι Σ Τ Η Ρ Ι Ο

Τα παιδιά και οι οικογένειές τους, το προσωπικό και η Διοίκηση του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών ΜΕ Αναπηρία (ΚΔΑΠ- ΜΕΑ) της Κοινωφελούς ΔΕΠΟΚΑΛ του Δήμου Λευκάδας, ευχαριστούν θερμά, την κύρια Βρεττού Αθηνά και τον Όμιλο Επιχειρήσεων της, «Αυθεντική Έννοια» για την προσφορά ατομικών χριστουγεννιάτικων δώρων στους ωφελούμενους του κέντρου!

Ευχαριστούμε πολύ και ευχόμαστε καλές γιορτές και ευτυχισμένο το Νέο έτος!

Ε Υ Χ Α Ρ Ι Σ Τ Η Ρ Ι Ο

Τα παιδιά και οι οικογένειές τους, το προσωπικό και η Διοίκηση του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών ΜΕ Αναπηρία (ΚΔΑΠ- ΜΕΑ) της Κοινωφελούς ΔΕΠΟΚΑΛ του Δήμου Λευκάδας, ευχαριστούν θερμά την επιχείρηση-κρεοπωλείο ΑΦΟΙ ΠΑΠΑΜΑΝΟΥ, για την προσφορά προγεύματος στους ωφελούμενους του κέντρου μας.

Ευχαριστούμε πολύ και ευχόμαστε υγεία και καλές δουλειές!

Ε Υ Χ Α Ρ Ι Σ Τ Η Ρ Ι Ο

Τα παιδιά και οι οικογένειές τους, το προσωπικό και η Διοίκηση του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών – Ατόμων με Αναπηρία (ΚΔΑΠ-ΜΕΑ) της Κοινωφελούς ΔΕΠΟΚΑΛ του Δήμου Λευκάδας, ευχαριστούν θερμά τις οικογένειες των: Κολυβά Νίκης, Λάζαρη Αλέξανδρου, Κολυβά Παύλου, Λάζαρη Ανδρέα, Πλασκασοβίτη Έλενας, Κατωπόδη Άγγελου, Κακλαμάνη Θεοπούλας, Μάντζαρη Σπύρου, Κατωπόδη Κωνσταντίνου, Γιάπου Γεώργιου, Λιγκώνη Μαρίας του Σπύρου, Βαγενά Νικόλαου, Τσιλιγκίρη Νίκου, Λάζαρη Κωνσταντίνου και Γάτσιου Άρη, για την χορηγία του ποσού των 910€ στο κέντρο μας, αντί στεφάνων εις μνήμην του εκλιπόντος Κολύβα Βασίλειου.

Ευχαριστούμε πολύ και τους εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια.

LefkadaToday.gr – Σημαντική Ενημέρωση:

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του Lefkada Today στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα

About Ομάδα Σύνταξης 23204 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.