Δυναμική παρουσία του Φίλανδρου στον Δρόμο Αθανάτων και το Lefkas Trail Run…


Στον Δρόμο Αθανάτων και στο Lefkas Trail Run, είχε συμμετοχές ο ΑΣΛ Φίλανδρος.

Πιο συγκεκριμένα στον Δρόμο Αθανάτων απόστασης 142χλμ το Σάββατο 26/10/2019, συμμετείχε ο Φίλανδρος με τον αθλητή Αλέξανδρο Καταγή. Πρόκειται για μία απαιτητική ασφάλτινη διαδρομή που παίρνει εκκίνηση από την Τρίπολη κατευθύνεται προς Σπάρτη, Μυστρά και τερματίζει στην Καλαμάτα. Με όριο τερματισμού 24ωρών ο Α. Καταγής ολοκλήρωσε την προσπάθειά του σε χρόνο 17.53.02, χρόνος που του δίνει και το δικαίωμα να λάβει μέρος στην κλήρωση συμμετοχής του Σπαρτάθλου τα επόμενα δύο χρόνια. Να ευχηθούμε καλή και υγιή επιτυχία και σε ακόμα μεγαλύτερες αποστάσεις μιας και η συγκεκριμένη αποτελεί και προσωπικό του χιλιομετρικό ρεκόρ.

Στον οικείο Lefkas Trail Run που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 03/11/2019 στην Νικιάνα συμμετείχε ο Φίλανδρος με 10 αθλητές που συμμετείχαν και στους τρεις αγώνες. Πιο συγκεκριμένα στον αγώνα 5χλμ η Κωνσταντίνα Σταματέλου κατέλαβε την 1η θέση με χρόνο 23’13” ενώ η Αναστασία Καγκελάρη τερμάτισε σε χρόνο 43’32”.

Στον αγώνα 13χλμ τερμάτισαν με επιτυχία οι: Παναγιώτης Ζακυνθινός (1.30’47”), Αγγελική Μπαχούμη (2.15’31”), Χριστίνα Κονδυλάτου (2.28’24”), Ιωάννης Κατωπόδης (2.28’25”).

Στον αγώνα των 23χλμ ολοκλήρωσαν την προσπάθειά τους οι: Θεοφύλακτος Κατωπόδης 3.00’39”, Κωνσταντίνος Ζακυνθινός (3.10’49”), Χρήστος Σέρβος (3,16’22”), Ιωάννης Φραγκούλης (3.43’17”).

 

LefkadaToday.gr – Σημαντική Ενημέρωση:

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του Lefkada Today στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα

About Ομάδα Σύνταξης 25752 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.