Δρακονταειδής για Αγκυροβόλι: Εκτιμώ ότι θα έχει ολοκληρωθεί το Φθινόπωρο.


Απαντώντας σε ερώτηση για το Αγκυροβόλι ο Δήμαρχος Λευκάδας ανέφερε ότι εκτιμά ότι το Φθινόπωρο το έργο θα είναι ολοκληρωμένο, ενώ είπε,  ότι αύριο στέλνεται η τροποποίηση των περιβαλλοντικών όρων, αλλά και γενικότερα της χωροταξίας που αφορά την παρέμβαση που ψήφισε το Δημοτικό συμβούλιο, ότι φτιάχνεται δεύτερη θέση  για κρουαζιερόπλοιο που μπορεί να εξυπηρετεί και   το Ferry Boat, εξωτερικά ωστόσο όπως είπε από το πόδι, άρα δεν εμποδίζει το λιμάνι εσωτερικά να λειτουργήσει.

«Η θέση αυτή θα είναι και για δεύτερο κρουαζιερόπλοιο, και μέχρι να οριστικοποιηθεί η λύση που έχουν προτείνει ομόφωνα σαν Δημοτικό Συμβούλιο, που είναι να γίνει λιμάνι για το Ferry Boat, εκεί που είναι περίπου σήμερα ο Βιολογικός, μέχρι να γίνει το Ferry μπορεί να πιάνει εκεί, καθώς το έχει ανάγκη η Βασιλική και η Λευκάδα γενικότερα.»

Η δεύτερη αλλαγή που γίνεται, είναι εκεί που σήμερα είναι η Γλίστρα, να δημιουργηθεί χώρος πάρκινγ και να απεγκλωβιστεί το λιμάνι της Βασιλικής.

«Σε αυτή την φάση που είμαστε και με την Περιφέρεια να χρηματοδοτεί θα γίνει το κομμάτι της θέσης που θα μπορεί πιάνει το κρουαζιερόπλοιο αλλά και ferry boat μέχρι να λυθεί οριστικά το πρόβλημα.

Το κομμάτι για το Parking θα είναι αδειοδοτημ ένο-ψηφισμένο και μόλις βρεθούν χρήματα θα γίνει το έργο.»

LefkadaToday.gr – Σημαντική Ενημέρωση:

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του Lefkada Today στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα

About Ομάδα Σύνταξης 25749 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.