Δρακονταειδής στο Δημοτικό συμβούλιο:”Δικαιώθηκε ο κ. Γαλιατσάτος στην προσφυγή του για την προγραμματική σύμβαση των υδροπλάνων.”


Στο θέμα της σύμβασης των υδροπλάνων αναφέρθηκε με παρέμβαση του στο χθεσινό δημοτικό συμβούλιο  ο Κωνσταντίνος Δρακονταειδής.

 Όπως ανέφερε   στην προγραμματική σύμβαση που είχε σχεδιάσει και ψηφίσει το περιφερειακό συμβούλιο για  τα υδροπλάνα,  ύψους 3,5 εκατομμυρίων ευρώ,  έγινε προσφυγή  από την προηγούμενη Περιφερειακή αρχή,  η οποία και απέρριψε  τη σύμβαση που είχε υπογράψει  η κυρία Κράτσα αλλά και  το λιμενικό ταμείο του δήμου,  καθώς δικαιώθηκε η προσφυγή του κυρίου Γαλιατσάτου.

 Σύμφωνα με τον κύριο Δρακονταειδή  η απόφαση αυτή δημιουργεί ένα νομικό ή διοικητικό δεδομένο. ” Στο περιφερειακό συμβούλιο όπου συνεδρίαζε παράλληλα με το δημοτικό συμβούλιο,  η κυρία Κράτσα έφερε θέμα  την υπογραφή προγραμματικής σύμβασης  για το θέμα του ΦΟΣΔΑ με την ΔΙΑΒΗΜΑ,  μία εταιρεία που έχουν φτιάξει  έξι με επτά πρώην δημάρχους  και το θέμα το απέσυρε,  γιατί έχει ακριβώς  τις ίδιες αδυναμίες  και λόγους για ενδεχόμενη προσφυγή για να εκπέσει όπως και ιστορία με  τα υδροπλάνα.”

About Ομάδα Σύνταξης 27934 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.