Δρακονταειδής: Ο κ. Γληγόρης αρέσκεται να κάνει κριτική στην προηγούμενη δημοτική αρχή.


Άμεση ήταν η απάντηση του Κωνσταντίνου Δρακονταειδή, στην κριτική του κ. Γληγόρη αναφορικά με το δημοτικό λιμενικό ταμείο.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο κύριος Γληγόρης ζει για δύο λόγους..

Κάποια στιγμή παρεμβαίνει ο κύριος Γληγόρης λέγοντας πως άμα ξεκινήσουν την κατάντια τους την έχουμε δει….κόψτε το τώρα….

Με παρέμβασή του ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου ήταν επικριτικός ως προς την λέξη κατάντια, λέγοντας ότι ακόμα δεν τοποθετήθηκε ο κ. Δρακονταειδής.

Ο κύριος Δρακονταειδής επανέλαβε οτι του κυρίου Γληγόρη του αρέσει να κάνει κριτική στην προηγούμενη δημοτική αρχή, είναι δικαίωμα του φυσικά αλλά ξέρετε έχει μία σημασία να είμαστε όλοι μας σε αυτά που λέμε όσο το δυνατόν πιο σοβαροί.

“Επειδή ειπώθηκε ότι δεν έχει κάνει τίποτα η προηγούμενη διοίκηση του Λιμενικού ταμείου, θέλω να του θυμίσω και τον προκαλώ δημόσια να μου φέρει τα στοιχεία των 20 προηγούμενων χρόνων που το λιμενικό ταμείο ανήκει στο Δημόσιο τα έργα που έκανε και να πάρει τα έργα των πέντε χρόνων της προηγούμενης Δημοτικής Αρχής θα τα βάλει κάτω και να κάτσουμε να κουβεντιάσουμε τα στοιχεία του για αυτό.

Θέλω να πω ότι τα έργα που έγιναν από την προηγούμενη διοίκηση του Λιμενικού ταμείου προσεγγίζουν τα 2 εκατομμύρια ευρώ μαζί με τις χρηματοδοτήσεις που υπάρχουν.

Το γεγονός ότι πέρασε η συντριπτική πλειοψηφία των λιμανιών, καθώς τόσο του Καλάμου και του Καστού είναι μελετητικά έτοιμα για να πάνε για έγκριση στο υπουργείο, καθώς πρέπει να πούμε ότι το Master Plan μερικοί θεωρούν ότι είναι να πας μέχρι τον μπακάλη και να ζητήσεις ένα κιλό φακές, ωστόσο δεν είναι έτσι.

Το Master Plan συζητιέται χρόνια 3,5 χρόνια γιατί έτσι έπρεπε να γίνει.

Επίσης με ενάμιση υπάλληλο, για πείτε μου πώς θα τρέξετε όλα αυτά, καθώς θα το βιώσει και ο κύριος Καρβούνης ως Πρόεδρος και η νέα διοίκηση.

Χρειάζεται ένα μέτρο στην κριτική και δεν χρειάζεται τόση αμετροέπεια στις κρίσεις μας, θα παρακαλούσα να είμαστε πιο προσεκτικοί, εγώ δεν προσέβαλα
κανέναν και ούτε θα το πράξω.

 

About Ομάδα Σύνταξης 27533 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.