Δύο ενδιαφέρουσες ημερίδες για νέα ΚΑΠ και κτηνοτροφία σε Φιλιππιάδα και Γιάννενα αντίστοιχα.


ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΕΩΠΟΝΩΝ ΠΡΕΒΕΖΑΣ

Ενημερωτική ημερίδα με θέμα: «Νέα Κοινή Αγροτική Πολιτική (ΚΑΠ) 2015-2020)» καθώς και το νέο καθεστώς των επιδοτήσεων, διοργανώνει το Γραφείο Αγροτικής Ανάπτυξης του Δήμου Ζηρού, την Παρασκευή 13 Μαρτίου και ώρα 11 το πρωί στο δημαρχιακό Μέγαρο Φιλιππιάδας.
Πρόκειται για την πρώτη ενημερωτική ημερίδα που διοργανώνεται σε όλη την Ήπειρο σε συνεργασία με τον Οργανισμό Πληρωμών και Ελέγχου Κοινοτικών Ενισχύσεων Προσανατολισμού και Εγγυήσεων (ΟΠΕΚΕΠΕ).
Ομιλητές θα είναι στελέχη του ΟΠΕΚΕΠΕ με επικεφαλής την προϊσταμένη Ηπείρου & Δυτικής Μακεδονίας κα Χαριτίνη Παπαθανασίου.

Το Ινστιτούτο Κτηνιατρικών Ερευνών του ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ διοργανώνει ημερίδα με θέμα “Παραγωγικά συστήματα προβάτων και αιγών: βιοποικιλότητα και βιώσιμη ανάπτυξη” την Τρίτη 17 Μαρτίου 2015 και ώρα έναρξης 09.30 π.μ. στο Ξενοδοχείο Du Lac στα Ιωάννινα.
Η ημερίδα διοργανώνεται στο πλαίσιο του ερευνητικού έργου DoMEsTIc με τίτλο “Η βιοποικιλότητα της Μεσογείου ως μέσο για τη βιώσιμη ανάπτυξη του τομέα της προβατοτροφίας και αιγοτροφίας: συνδέοντας την παραδοσιακή γνώση με την καινοτομία”.
Συντονιστής του έργου είναι η Δρ. Χριστίνα Λίγδα (chligda@otenet.gr).

About Ομάδα Σύνταξης 27561 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.