Δήμος Λευκάδας: Επιλύθηκε οριστικά το πρόβλημα του ιδιοκτησιακού επί της οδού 8ης Μεραρχίας. Δείτε το ποσό αποζημίωσης…


Ένα χρόνιο πρόβλημα επιλύθηκε

 

Με την καταβολή της αποζημίωσης ποσού 542.118,60€, από τον δήμο μας στους δικαιούχους, βάση δικαστικής απόφασης, επιλύθηκε οριστικά το πρόβλημα του ιδιοκτησιακού επί της οδού 8ης Μεραρχίας και παρόδων οδών στην πόλη μας.

Αντιμετωπίστηκε έτσι οριστικά μια κατάσταση δεκαετιών,  που μόνο ανασφάλεια και προβλήματα δημιουργούσε στην πόλη σε σχέση με την κυκλοφορία οχημάτων και πεζών, τη διέλευση κοινόχρηστων δικτύων στην περιοχή, αλλά και την απρόσκοπτη αξιοποίηση δημοτικών υποδομών.

Η περίοδος λοιπόν της ομηρείας για τον δήμο, τους κατοίκους και τους επαγγελματίες της περιοχής, τους χρήστες του δρόμου και της πλατείας έκλεισε για πάντα, και μάλιστα με την εξασφάλιση της αποζημίωσης από πλευράς δήμου με χρήματα από το πρόγραμμα των ληξιπρόθεσμων του ΥΠΕΣ.

Το θέμα αυτό, ήταν για τον δήμο μας πολύ ψηλά στην κατάταξη των εκκρεμοτήτων και για αυτό το λόγο οργανωμένα, με τεκμηριωμένα επιχειρήματα και με διαρκείς παρεμβάσεις στο αρμόδιο υπουργείο καταφέραμε την χρηματοδότηση.

Συνεχίζουμε  το έργο μας επιλύοντας σοβαρά ζητήματα και βελτιώνοντας την καθημερινότητα των συμπολιτών μας.

ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

 

 

About Ομάδα Σύνταξης 28428 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

1 Comment

  1. Το κράτος ,που απ το κονδύλιο του υπουργείου εσωτερικών χρηματοδοτεί τους Δήμους, και οι Δήμοι μαζί, για να πληρώσουν τα κονδύλια για τις νόμιμες αποζημειώσεις , να ερευνήσουν να βρούν τα κονδύλια από τα ενοικιαστήρια που δεν δηλώνονται ώς είσπραξη και καταβολή. Να φορολογηθούν τα διαφυγόντα ενοίκια ώς φόρος εισοδήματος πρόσθετος φόρος χαρτόσημο με τα σχετικά πρόστιμα ώς είσπραξη, και ώς φπα και φόρος εισοδήματος ώς αδήλωτες εισπράξεις για τον καταβάλοντα.
    Διότι τα κορό’ι’δα που δηλώνουν στο ακέραιο , εισπράτουν και καταβάλουν αντίστοιχα δεν μπορούν άλλο να πληρώνουν.
    Το κράτος άμα θέλει μπορεί.
    Αν δεν μπορεί δεν είναι κράτος.
    Αν δεν θέλει πουλάει τρέλλα, όσοι πουλάνε οι εκμισθωτές καθ μισθωτές πιυ άλλα δηλώνουν και άλλα εισπράτουν και πληρώνουν αντίστοιχα.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.