Δημοφιλέστερος προορισμός η Λευκάδα στο video αφιέρωμα του τηλεοπτικού σταθμού STAR!!


Ως έναν από τους δημοφιλέστερους  τουριστικούς προορισμούς για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος  είναι η Λευκάδα σύμφωνα με εκτενές ρεπορτάζ που προβλήθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.

Μάλιστα οι παραλίες του νησιού μας χαρακτηρίζονται  ως οι ομορφότερες του κόσμου, ενώ η οδική πρόσβαση στο νησί είναι ένα από τα μεγαλύτερα ατού του.

Ο δημοσιογράφος Λάμπρος Δεμερτζής στο ρεπορτάζ του κάνει λόγο ότι το απέραντο γαλάζιο και οι παραλίες του νησιού θα είναι και αυτό το καλοκαίρι το μεγαλύτερο ατού για τους επαγγελματίες του νησιού.

Ιδιαίτερη αναφορά γίνεται και για το μοναδικό ηλιοβασίλεμα στο Κάθισμα, ενώ γίνεται και  αναφορά στη διασημότερη παραλία  του νησιού το Πόρτο Κατσίκι, που φιγουράρει στις δημοφιλέστερες του πλανήτη.

Τηρώντας όλα τα μέτρα ασφαλείας, οι επαγγελματίες του νησιού προσδοκούν τα μέγιστα από τον εσωτερικό τουρισμό.

LefkadaToday.gr – Σημαντική Ενημέρωση:

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του Lefkada Today στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα

About Ομάδα Σύνταξης 26247 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.