Δήμαρχος Ακτίου-Βόνιτσας Γ. Αποστολάκης “Περιμενουμε την απόφαση της αποκεντρωμένης για να εφαρμόσουμε την απόφαση του Δ. Σ για την απαγόρευση μεταφοράς των απορριμμάτων της Λευκάδας στον ΧΥΤΑ Παλαίρου.” .”


Την απόφαση νομιμότητας της αποκεντρωμένης Δυτικής Ελλάδας περιμένει ο Δήμαρχος Ακτίου-Βόνιτσας προκειμένου να εφαρμοστεί η απόφαση του Δ. Σ  το οποίο αποφάσισε με πλειοψηφία να σταματήσει η μεταφορά απορριμάτων της Λευκάδας στο ΧΥΤΑ Παλαίρου στην σημερινή συνεδρίαση του Δ. Σ ΦΟΣΔΑ Παλαίρου.

Η απόφαση αυτή προκάλεσε την αντίδραση του προέδρου του ΦΟΣΔΑ Θανάση Κασόλα, ο οποίος ισχυρίστηκε ότι η απόφαση της πλειοψηφίας του δημοτικού συμβουλίου πρέπει να εφαρμοστεί άμεσα και στην συνέχεια ανάλογα με την απόφαση ο δήμαρχος να κάνει τις οποίες ενέργειες..

Ο κύριος Αποστολάκης είπε ότι η γνωμοδότηση τριών νομικών ήταν σχεδόν ομόφωνη στο να λάβει πρώτα η απόφαση την νομιμότητα, ζητώντας να αναβληθεί η συνεδρίαση του Δ. Σ μέχρι να υπάρξει η απόφαση και να συνεδριάσει στην συνέχεια..

Όπως είπε “ο κόσμος περιμένει από εμάς να διοικήσουμε και όχι να είμαστε αρεστοί σε μερικούς φίλους και να έχουμε ισορροπίες στην παράταξη μας”, με τον κύριο Κασόλα να ισχυρίζεται ότι τις ισορροπίες έχει ανάγκη η παράταξη του δημάρχου.

Το παρών έδωσε και ο δήμαρχος Λευκάδας Χαράλαμπος Καλός ο οποίος έκανε αναφορά στην απόφαση νομιμότητας στο δημοτικό συμβούλιο της ΔευτέραςΔευτέρας.

Δείτε το βίντεο που ανέβηκε στον προσωπικό λογαριασμό του κ. Κασόλα.

 

 

About Ομάδα Σύνταξης 27591 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.