Δήλωση υποψηφιότητας Θανάση Καββαδά


ΔΗΛΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ
ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ Ν. ΛΕΥΚΑΔΑΣ
ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΚΑΒΒΑΔΑ

Αγαπητοί συμπολίτες, φίλες και φίλοι

Στις εθνικές εκλογές της 7ης Ιουλίου θα είμαι και πάλι υποψήφιος βουλευτής στο νομό Λευκάδας με το ψηφοδέλτιο τη Νέας Δημοκρατίας, θέλοντας με αυτό τον τρόπο να εκφράσω έμπρακτα την διάθεσή μου για προσφορά στον τόπο που γεννήθηκα, μεγάλωσα και που ζω έως σήμερα.

Η συμπόρευσή μου με τον Κυριάκο Μητσοτάκη αποτελεί για μένα μεγάλη τιμή αλλά ταυτόχρονα και μεγάλη ευθύνη. Γνωρίζω πολύ καλά τις εθνικές ανάγκες και ότι ο αγώνας που ξεκινάμε θα είναι δύσκολος. Είμαι έτοιμος όμως για τις μάχες που έρχονται και πιστεύω ακράδαντα ότι ο αγώνας μας θα δικαιωθεί.
Αγαπητοί συμπολίτες
Σε αυτή την κρίσιμη χρονική στιγμή για την χώρα η παράταξη της Νέας Δημοκρατίας, τις αξίες και τις θέσεις της οποίας υπηρετώ, είναι η μόνη πολιτική δύναμη που μπορεί να βγάλει τη χώρα από τα αδιέξοδα. Με πρόγραμμα, θέσεις και προτάσεις έχουμε σχεδιάσει ήδη την επόμενη ημέρα, προκειμένου να προχωρήσουμε όλοι μαζί μπροστά με ασφάλεια και σταθερότητα στο δρόμο της ευημερίας και της ανάπτυξης. Το χρωστάμε στην πατρίδα μας, στον τόπο που γεννηθήκαμε και στις νέες γενιές που έρχονται.
Φίλες και φίλοι
Ως πολίτης, που χρόνια τώρα συμμετέχει ενεργά στην πολιτική, οικονομική και  κοινωνική  ζωή της χώρας, γνωρίζω από πρώτο χέρι τις αγωνίες και τους φόβους, αλλά και τις ελπίδες και τις προσδοκίες των  ανθρώπων, που δίνουν καθημερινά τον αγώνα της επιβίωσης.
Έχοντας βαθιά την πεποίθηση ότι η πολιτική είναι η τέχνη του εφικτού και των αποτελεσμάτων και πιστεύοντας στις δυνάμεις μου δηλώνω έτοιμος να αγωνιστώ προκειμένου όλοι οι Έλληνες να έχουμε την Ελλάδα που μας αξίζει.
Με αυτές τις σκέψεις σας ζητώ να με στηρίξετε με την ψήφο σας στις  εθνικές εκλογές της 7ης Ιουλίου. Σας ζητώ να στηρίξετε την υποψηφιότητα ενός ανθρώπου που θέλει να προσφέρει στον τόπο του και που ό,τι έχει κατακτήσει μέχρι σήμερα το έχει καταφέρει με κόπο και σκληρή δουλειά.
Θέτω στην κρίση σας την υποψηφιότητά μου δεσμευόμενος ότι θα είμαι πάντα διεκδικητής και υπερασπιστής των δίκαιων της Λευκάδας, του Μεγανησίου, του Καλάμου και του Καστού, ότι ποτέ δεν θα προδώσω την εμπιστοσύνη που θα μου δείξετε και ότι θα είμαι βουλευτής όλων των Λευκαδίων.
Σας ευχαριστώ θερμά

Με εκτίμηση,
Αθανάσιος Ι. Καββαδάς
Υπ. βουλευτής Ν. Λευκάδας με τη ΝΔ

LefkadaToday.gr – Σημαντική Ενημέρωση:

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του Lefkada Today στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα

About Ομάδα Σύνταξης 22991 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

1 Comment

  1. Η συλλογικότητα ώς ολοτητα προηγείται του αλαμπρατσέντα μέσα στην συλλογικότητα.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.