Δήλωση Θανάση Καββαδά για την επέτειο 25ης Μαρτίου


«Η επέτειος της 25ης Μαρτίου 1821 αποτελεί ένα διαχρονικό σύμβολο της θρησκευτικής μας πίστης και του αγώνα του λαού μας να αντιταχθεί στους δυνάστες του, να υπερβεί τις συγκυρίες και ν’ αλλάξει την ιστορική του πορεία.

Αυτή η ημέρα ενώνει τον απανταχού Ελληνισμό, με ένα βαθύ αίσθημα ευγνωμοσύνης για τις θυσίες των προγόνων μας στη διεκδίκηση της ελευθερίας και της ανεξαρτησίας. Είμαστε υποχρεωμένοι πάντα να διατηρούμε στις καρδιές μας τη μνήμη του κατορθώματος τους και από γενιά σε γενιά να μεταφέρουμε αυτές τις διαχρονικές αξίες που αποτελούν το θεμέλιο λίθο του έθνους μας.
Ιδιαίτερα σε καιρούς κρίσιμους για τον τόπο μας που δοκιμάζεται από μεγάλα και δύσκολα προβλήματα και με ασταθές και απρόβλεπτο το διεθνές περιβάλλον, η εθνεγερσία του 1821 εξακολουθεί να προσδιορίζει το χρέος μας να αγωνιστούμε, με ομοψυχία, φιλοπατρία και υπευθυνότητα,  για να επανέλθει η Ελλάδα στο δρόμο της προόδου και της δημιουργίας, διασφαλίζοντας για όλους μας ένα καλύτερο μέλλον».

LefkadaToday.gr – Σημαντική Ενημέρωση:

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του Lefkada Today στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα

About Ομάδα Σύνταξης 23809 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.