Δήλωση Δημοτικού συμβούλου Απόστολου Λάζαρη για την αγροτική οδοποιία.


Σχετικά με όσα ειπώθηκαν, στο χθεσινό Δημ. Συμβούλιο (19-10-2020) από το οποίο για προσωπικούς λόγους απουσίαζα, από τον δήμαρχο κ. Χ. Καλό για το θέμα της αγροτικής οδοποιίας, και αφορούν το πρόσωπό  μου θέλω να ξεκαθαρίσω τα εξής :

Ο κ. Δήμαρχος μου τηλεφώνησε και μου ζήτησε να υποδείξω τους δρόμους που χρήζουν βελτίωσης στην περιοχή του πρώην Δήμου Σφακιωτών λέγοντάς μου ότι έχουν ενημερωθεί σχετικά και οι πρόεδροι των τοπικών κοινοτήτων της περιοχής μας.

Αφού μίλησα με τους περισσότερους προέδρους των χωριών μας γνωστοποίησα στον κ. Δήμαρχο διάφορους αγροτικούς δρόμους ή και τμήματά τους που έχουν σοβαρά προβλήματα και χρειάζονται αποκατάστασης.

Αγροτικοί δρόμοι όπως Αγ. Ηλίας – Σταυρός μήκους 2χλμ περίπου, Μπαξιτερι -Μισοχώρι 2χλμ. περίπου, Βράχα – Γρι 1 χλμ. περίπου, Βαρκά 1 χλμ. περίπου, Το δρόμο μετά το νεκροταφείο των Ασπρογερακάτων 1 χλμ. περίπου, Φαράγγι της μέλισσας 1 χλμ. , Κρούπα 2χλμ.περίπου.

Γνωρίζω ότι οι πρόεδροι των χωριών της περιοχής μας πρότειναν και αυτοί διάφορους δρόμους.

Τελικά και μόνο μετά τη χθεσινή συνεδρίαση πληροφορήθηκα ότι από το σύνολο των αγροτικών δρόμων του πρώην Δήμου Σφακιωτών επιλέχθηκε να τσιμεντοστρωθούν δύο τμήματα του δρόμου στη θέση Κάτω Κρούπα (μήκους 1.000 μ. το ένα και μήκους 585 μ. το άλλο) της κοινότητας  Λαζαράτων.

Δεν γνωρίζω τα κριτήρια επιλογής των συγκεκριμένων τμημάτων του δρόμου.

Ευχαριστώ.

Απόστολος Λάζαρης

Δημοτικός Σύμβουλος Λευκάδας

με την παράταξη “δίαυλος”

About Ομάδα Σύνταξης 28528 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.