Δήλωση ανεξαρτητοποίησης από την ΑΝ.Α.Σ.Α της Πατρίτσια Ντούττο Σαμοΐλη Περιφερειακής Συμβούλου Ιονίων Νήσων


ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ

(κ. Θεόδωρο Γαλιατσάτο, Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων, Τμήμα Συλλογικών Οργάνων, κ. Χρήστο Μωραΐτη, Πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου)

Κέρκυρα, Δευτέρα 13 Μαΐου 2019

Δήλωση Αποχώρησης από την περιφερειακή παράταξη ΑΝ.Α.Σ.Α

Κυρίες και κύριοι συνάδελφοι

Είμαι ιδιαίτερα συγκινημένη για την παρουσία μου σε ένα όργανο εκλεγμένο από τα νησιά του Ιονίου.

Αποδέχτηκα την πρόσκληση του Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων κ. Θεόδωρου Γαλιατσάτου για την ανάληψη της θέσης που κενώθηκε στο Περιφερειακό Συμβούλιο της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων μετά την παραίτηση του Περιφερειακού Συμβούλου κ. Γιάννη Κουλούρη και την μη αποδοχή από την κ. Ελένη Στρατούλη και τον κ. Σπύρο Βλάχο, προκειμένου να τιμήσω τους ψηφοφόρους που με στήριξαν στις εκλογές του 2014 και  παρ’ ότι είμαστε στο τέλος της τρέχουσας θητείας και παραμονές εκλογών.

Όταν έβαλα υποψηφιότητα με την παράταξη ΑΝ.Α.Σ.Α άλλες ήταν οι προσδοκίες μου.

Δυστυχώς, η στάση της παράταξης ΑΝ.Α.Σ.Α, της Περιφερειακής Αρχής και του Περιφερειάρχη για ζητήματα της περιφέρειας όπως ιδιωτικές επενδύσεις (Έγκριση ΜΠΕ για τον Σκορπιό),η κυβερνητική προπαγάνδα που ονομάσθηκε περιφερειακό αναπτυξιακό συνέδριο Ιονίων Νήσων, η στάση της Περιφέρειας για τα απορρίμματα και η παρουσία και επέμβαση των ΜΑΤ στη Λευκίμμη, η θετική στάση της περιφέρειας  για την έρευνα και εξόρυξη υδρογονανθράκων στο Ιόνιο και άλλα, συνέβαλαν στην απόφασή μου  να διαχωρίσω την θέση μου και να αποχωρήσω από την παράταξη της ΑΝ.Α.Σ.Α, διότι όλα τα παραπάνω είναι έξω από τις προσωπικές και πολιτικές μου πεποιθήσεις και αρχές.

Συμπαρατάσσομαι με τον περιφερειακό σύμβουλο Νίκο Ποταμίτη  και με τον περιφερειακό σύμβουλο και  υποψήφιο με το ΑΝΥΠΟΤΑΧΤΟ ΙΟΝΙΟ Τζώρτζη Συγούρο.

Είμαι παρούσα στους αγώνες των κατοίκων των νησιών μας για ένα καλύτερο αύριο.

Με τιμή

Πατρίτσια Ντούττο Σαμοΐλη Περιφερειακή Σύμβουλος

LefkadaToday.gr – Σημαντική Ενημέρωση:

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του Lefkada Today στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα

About Ομάδα Σύνταξης 25721 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.