Διευκρίνηση Χρήστου Γληγόρη για απόφαση προεδρείου να μην παραδώσει το αρχειακό υλικό σε Κ. Δρακονταειδή και Κ. Γληγόρη 

Με αφορμή το ραδιοφωνικό σχόλιο του Δημοσιογράφου Παναγιώτη Κουνιάκη για την μύνηση της παράταξης “Όλοι για την Λευκάδα” ο Γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου Χρήστος Γληγόρης με σχόλιο του διευκρινίζει:

 

Αγαπητέ Παναγιώτη θέλω να σου επισυνάψω μια πολύ σημαντική πληροφορία, για την ενημέρωση των ακροατών και φίλων.

Ως μέλος τις επιτροπής Προεδρείου” Γραμματέας Δημοτικού Συμβουλίου”, η απόφαση για την μη παράδοση του αρχειακού υλικού δεν πάρθηκε ομόφωνα, ούτε κατόπιν σύγκλισης της επιτροπής.

Έγινε κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας και προσωπικά ( γνωρίζοντας την προφορική αλλά και γραπτή αίτηση του κ. Δρακονταειδή και κυρίου Γληγόρη Κωνσταντίνου) είπα να δωθεί το υλικό προς ενημέρωση των δύο επικεφαλής.

Ο κ Παναγιώτης Γληγόρης ως αντιπρόεδρος της επιτροπής ΔΕΝ γνωρίζω τι απάντηση έδωσε στον κ. Ρόκκο.

Φυσικά πρέπει να γνωρίζετε ότι η επιτροπή δεν συστάθηκε προκειμένου να βγάλει ” ένοχο” παρά για την ορθή συνέχεια του Δημοτικού Συμβουλίου.

Ο λόγος που δεν θέλαμε να δούμε το οπτικό υλικό ( διότι το ηχητικό το είχαμε ακούσει απ’την δική σας δημοσίευση) ήταν ακριβώς αυτό που σας έγραψα πρίν. Δεν είμαστε ούτε εισαγγελείς ούτε ανακριτές για να διαλευκανουμε την υπόθεση.

Φυσικά πρέπει να είστε ενήμερος για την απόφαση της επιτροπής που πάρθηκε αμέσως μετά το επίμαχο ΔΣ. Ορίσθηκαν πέντε (5) σημεία τα οποία βοηθούν ( και όχι αποκαλύπτουν) την συνομη διαδικασία..

Από εκεί και πέρα άκουσα το ραδιοφωνικό σας σχόλιο και με βρίσκει στα περισσότερα σύμφωνο. Απλώς θα μου δώσετε το περιθώριο να αμφισβητήσω την ελαφρά εκτίμηση σας ότι η ύβρις πήγαινε σε οικείο πρόσωπο ή συνεργάτιδα. Διότι αυτό για να το αποκαλύψει κάποιος είναι πολλάκις πιο δύσκολο απ’το να αποκαλύψει τον φερόμενο ως υβριστή.
Με εκτίμηση
Χρήστος Γληγόρης
Δημοτικός Σύμβουλος με την παράταξη ” Όλοι για την Λευκάδα”
Γραμματέας Δημοτικού Συμβουλίου.

About Ομάδα Σύνταξης 27525 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.