Διευκρίνιση αναφορικά με ραδιοφωνικό μας σχόλιο για την καταγγελία του Μάκη Μελά.


Ένταση είχε προκληθεί μεταξύ του Μάκη Μελά και του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου  Στέλιου Ρόκκου, αναφορικά με την καταγγελία ότι έγινε πλαστογραφία σε έγγραφο του δήμου σε δημοπρασία εκποίησης αντικειμένων.

Σύμφωνα ωστόσο με το ρεπορτάζ και σε επικοινωνία που είχαμε με τον Δήμο Λευκάδας, η μόνη δημοπρασία που έχει πραγματοποιηθεί από την νέα δημοτική αρχή έχει να κάνει με εκποίηση κατεστραμμένων κάδων και μάλιστα ενώ η τιμή εκκίνησης ήταν τα πενήντα ευρώ, έφτασε στα εκατόν εβδομήντα κρίνοντας την απόλυτα ικανοποιητική.

Μάλιστα η όλη διαδικασία έγινε κανονικά με όλα τα προβλεπόμενα.

Στο σχόλιο που κάναμε εμείς ταυτίσαμε τις  υποθέσεις, ενώ πρόκειται για δυο διαφορετικές περιπτώσεις, καθώς η δεύτερη αφορά την προηγούμενη δημοτική αρχή και άθελα μας δημιουργήσαμε σύγχιση.

Ωστόσο αν ακούσει κάποιος το ηχητικό θα βγάλει συμπεράσματα.

LefkadaToday.gr – Σημαντική Ενημέρωση:

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του Lefkada Today στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα

About Ομάδα Σύνταξης 24647 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.