Διαμαρτυρία έξω από την Κτηματική από τους κατοίκους του Αγίου Νικήτα…


Διαμαρτυρία πραγματοποίησαν πριν λίγο έξω από τα γράφεια της Κτηματικής Υπηρεσίας μέλη της πρωτοβουλίας κατοίκων ενάντια στην εκμίσθωση της παραλίας Μύλος.

Με δύο μεγάλα πανό εξέφρασαν την αντίθεση τους στην εκμίσθωση της παραλίας λέγοντας ότι πρέπει να παραμείνει δημόσιο αγαθό.

 

Σε λίγα λεπτά θα κατευθυνθούν στο δημοτικό συμβούλιο που συνεδριάζει στις 15:00 και θα μεταδοθεί ζωντανά από τον Prisma 91.6.

 

 

About Ομάδα Σύνταξης 27933 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

2 Comments

 1. Η Κτηματική εταιρεία του Δημοσίου κάνει την πάπια ( σγατζοπαπιά όχι πρασινοπαπιά που ήταν τα νόστιμα και κρεατωμένα) στο θέμα εκτάσεων και εκμετάλευσης.
  Κάνει υον ψόφιο κοριό όπως έκανε για την Λαγκάδα χρόνια πίσω.
  Υγοεινομικός έλεγχος, τουαλέτες χημικές πεντακάθαρες ανά πάδα στιγμή, πυρασφάλεια, ασφάλεια εγκαταστάσεων πιστοποιητικό ηέκτρολογικό με σχεδιάγραμμα κατατηθεμένο στην ΔΕΗ, έχουν οι κάθε λογής καντίνες απανταχού.Η προσβασιμότητα σε παραλίες που η Κτηματική ελέγχει και εκμεταλεύεται γίνεται με νόμιμο σε προδιαγραφές δρόμο, ή με σκαλωσιές και μουλαρομονοπάτια??
  Οι συνθήκες σκίασης και συντήρησξς τροφίμων γίνεται υγιεινομικώς τακτά??
  Και κατόπιν θέλουν δήθεν νοικοκύρεμα στην Ελλάδα.

 2. Η εκμεταλευτική λίμπιντο ( λιβιδώς) της κτηματικής εταιρείας του δημοσίου. says:

  Το θέμα του οικισμού των Ρεκατσινάτων που είναι στέρεος οικισμός κσι υπάρχει τεράστιο ενδιαφέρον επανύδρισής του σαν πσραδοσιακό traditional βιοοικιστικό σύνολο και υπάρχουν και ιδιοκτησίες προς αξιοποίηση , θα το δεί η Κτατική ετσιρεία του Δημοσίου.
  Γιατί μπορεί το 1963 ή τότε να κατέβηκε ο οικισμός αλλά και τότε ο Άγιος Νικήτας δεν είχε ούτε δρόμο που είχαν τα Ρεκατσινάτα. Και πολύ άλλοι οικισμοί στην Λευκάδα δεμ είχαν ούτε δρόμο. Και η Απόλπαινα τότε σκαρφαλωμένη ήταν και κατεβαίνανε στον Κάμπο. Και μετά ανεβήκανε πίσω.
  Βσριές σκοπιμότητες φαίνεται κρατάνε καθηλωμένο και ερειπώθηκε τον οικισμό Αγίου Ανδρέα-Ρεκατσινάτα Καρυάς.
  Καο εφ όσον η Κτηματική εταιρεία του Δημοσίου ανακαλύπτει εκτάσεις πρός εκμετάλευση και τα Ρεκατσινάτα αποτελούν τόπο που οι ιδιοκτήτες απόγονοι επιθυμούν την αναβίωση του οικισμού και μπορεί την εκμετάλευση, τότε γιατί η Κτηματική εταιρεία δεν εκκινεί το θέμα επανασύστασης του οικισμού με δάνεια εγγυημένα απ το Ελληνικό δημόσιο άτοκα ( αλλά σεισμοδάνεια και παραδοσιακά ) για την αναβίωση αυτού του πρωταρχικού βιοοικιστικού τόπου.?
  Αλλά που να εμφιλοχωρήσουν μέσα στις κτηματικές εταιρείες του δημοσίου απόψεις βιοοικιστικής πρωτε’ι’κότητας που κινητροποιούν την πρωταρχική οικιστική λίμπιντο των ανθρώπων ώς αγαθό συμβίωσης.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.