Διακρίσεις για τον Φίλανδρο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών Γυναικών Ανοικτού Στίβου στην Πάτρα


Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών Γυναικών που διεξήχθη στην Πάτρα το Σαββατοκύριακο 27-28/07/2019 έλαβε μέρος ο ΑΣΛ Φίλανδρος με δύο συμμετοχές.

Πιο συγκεκριμένα στον ακοντισμό η Ευδοξία Κουρέτση έμεινε στις τρεις προσπάθειες με την καλύτερη βολή της να φτάνει στα 39,65μ. Η αθλήτρια ένιωσε μία ενόχληση στον δεξιό της αγκώνα και αποφάσισαν μαζί με τον προπονητή της Γιώργο Ιωακειμίδη, να αποσυρθούν προκειμένου να μην επιδεινώσουν το πρόβλημα, μιας και ο βασικός στόχος της αθλήτριας είναι το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Συνθέτων που θα πραγματοποιηθεί στην Θεσσαλονίκη το ερχόμενο Σαββατοκύριακο 3-4/08/2019.

Στα δρομικά αθλήματα ο Φίλανδρος έλαβε μέρος με μία αθλήτρια που μόλις πριν λίγες ημέρες ολοκληρώθηκε η μεταγραφή της στον σύλλογο, μαζί με τον προπονητή της Θεόδωρο Αναγνώστου. Πρόκειται για την Στεφανία Λεοντιάδου με κύριο άθλημά της τον μαραθώνιο δρόμο η οποία για το 2019 είναι πρωταθλήτρια Ελλάδος στα 3000μ στον κλειστό στίβο καθώς και στον ημιμαραθώνιο δρόμο ενώ το 2018 ήταν 2η νικήτρια στο πανελλήνιο πρωτάθλημα μαραθωνίου! Έλαβε μέρος στο πανελλήνιο πρωτάθλημα 5000μ ανοικτού στίβου λαμβάνοντας την 3η θέση με χρόνο 16’58’’39 επιβεβαιώνοντας την καλή της κατάσταση. Στόχος της αθλήτριας είναι να πιάσει το όριο για τους Ολυμπιακούς του Τόκιο λαμβάνοντας μέρος στον μαραθώνιο του Βερολίνου την 29/09/2019, κατόπιν αποδοχής της ως ελίτ συμμετέχουσα αθλήτρια. Όσο για τον προπονητή της και ενεργό αθλητή Θεόδωρο Αναγνώστου δεν χρειάζεται συστάσεις, καθώς για όσους παρακολουθούν Στίβο, πρωταγωνιστεί και είναι αδιάλειπτα μες στην τριάδα πανελληνίων πρωταθλημάτων σε διάφορες αποστάσεις από τα 1500μ κλειστού στίβου έως και τον ημιμαραθώνιο από το 1998 μέχρι και φέτος. Με χρόνο 1.08’30’’ φέτος κατέλαβε την 2ηθέση στο πανελλήνιο πρωτάθλημα ημιμαραθωνίου.

Ο Φίλανδρος θέλει να καλωσορίσει και επίσημα τους δύο αθλητές, ευχόμενος πάντα επιτυχίες και υγιή πορεία, ενώ το κλείσιμο της επίσημης αθλητικής περιόδου θέλει τα βλέμματα του συλλόγου στραμμένα στην Ευδοξία Κουρέτση στο πανελλήνιο πρωτάθλημα συνθέτων, με την αμέριστη καλή μας επιτυχία.

LefkadaToday.gr – Σημαντική Ενημέρωση:

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του Lefkada Today στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα

About Ομάδα Σύνταξης 23255 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.