Διαγωνισμός Βιτρίνας από το Επιμελητήριο Λευκάδας.


ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΒΙΤΡΙΝΑΣ

To Επιμελητήριο Λευκάδας, στο πλαίσιο των ενεργειών του για την στήριξη της τοπικής αγοράς και την προβολή των επιχειρήσεων της περιοχής, προτίθεται να διοργανώσει για πρώτη φορά Διαγωνισμό Καλύτερης Εορταστικής Βιτρίνας Καταστήματος, ενόψει των γιορτών του Πάσχα.

Πιο συγκεκριμένα, ο διαγωνισμός θα απευθύνεται σε εμπορικά καταστήματα: Ένδυσης, υπόδησης, αξεσουάρ μόδας, καλλυντικών, κοσμηματοπωλεία, ειδών δώρων, βιβλιοπωλεία, λευκών ειδών, άρτο-ζαχαροπλαστεία, ανθοπωλεία.

Γι’ αυτό καλεί όλους τους καταστηματάρχες να συμμετάσχουν, δίνοντας με αυτό τον τρόπο μια εορταστική εικόνα στο κατάστημά τους αλλά και ένα ισχυρό κίνητρο στους καταναλωτές της περιοχής να παραμείνουν στην πόλη, για τα ψώνια τους στις εορτές του Πάσχα.

Οι επιχειρήσεις που θα συμμετάσχουν, θα προβληθούν μέσα από την ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου και τα τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Οι τρεις καλύτερες βιτρίνες θα επιβραβευθούν με χρηματικά δώρα και βραβεία.

Παρακαλούμε, όσοι επιθυμείτε να λάβετε μέρος στο διαγωνισμό όπως μας αποστείλετε μία φωτογραφία της βιτρίνας σας στο email: enimerosi.lefkadachamber@gmail.gr ή να απευθυνθείτε στο τηλέφωνο του Επιμελητηρίου  2645022686, (κα Λάζαρη Πανωραία).

Καταληκτική ημερομηνία αιτήσεων συμμετοχής, την Παρασκευή 19 Απριλίου 2019.

Επισημαίνεται ότι βασική προϋπόθεση για την πραγματοποίηση του διαγωνισμού είναι η συμμετοχή τουλάχιστον 10 επιχειρήσεων. Διαφορετικά η δράση δεν θα υλοποιηθεί.

 

Για το Δ.Σ

Ο Πρόεδρος

Σωτήριος Σκιαδαρέσης

 

LefkadaToday.gr – Σημαντική Ενημέρωση:

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του Lefkada Today στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα

About Ομάδα Σύνταξης 25749 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.