Χρήστος Τριλίβας: “Αμφισβητώ την απόφαση Δρακονταειδή για αποπομπή μου από Αντιδήμαρχος Καστού.”


Επιστολή του Χρήστου Τριλίβα με αφορμή την  ανακοίνωση Δρακονταειδή 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ  Για τα όσα  ψευδή  συκοφαντικά  και υποκεινούμενα από άτομο για το οποίο  είχα προειδοποιήσει  το Δήμαρχο κ.  Κώστα  Δρακονταειδή για το κακό  που κάνει στην  παράταξη  μας και συγκεκριμένα ο γραμματέας της δημοτικής  κοινότητας  Καστού Γεώργιος  Τριλίβας ο οποίος  με το μπαράζ προσωπικών  επιθέσεων, ψευδών  και  ανυπόστατων αναρτήσεων  κατά  μου, έχει  δημιουργηθεί θόρυβος  στην κοινωνία  της Λευκάδας, εχω  να δηλώσω  τα εξής:

1)Εξέφρασα  το δημοκρατικό  μου  δικαίωμα της ψήφου, όπως  ο νόμος  ορίζει.

2)Δεν  είμαι  κοματάρχης   να καθοδηγώ ψήφους  η να εκβιάζω είτε  της οικογένειάς  μού  είτε  των συγχωριανών μου.

3)Αμφισβητώ την  απόφαση  του  Δημάρχου για  παραπομπή  μου  από την θέση  του Αντιδημάρχου,γιατί  βάση  του  νόμου ( 4071/12) δεν  παρέβηκα κανένα  από  τα καθήκοντά  μού ώς  Αντιδήμαρχος  Καστού.

4)Καλώ  όλους  τους  συγχωριανούς  μου σε δημόσια ανοικτή  συζήτηση  για το θέμα και αν έστω  ένας  έχει  παράπονό για την θητεία  μου  ή την συμπεριφοπά μου να έρθει να  το πει χωρίς  φόβο.

5)Επιφυλάσσομαι να ασκήσω  κάθε  νόμιμο  δικαίωμα,αγωγή και λοιπά,κατά όποιου με διαβάλλει  προσωπικά και συνεχίζει  να δημοσιεύει, τα καθοδηγούμενα από  τον  κύριο  Γιώργο  Τριλίβα  ψεύδη.

Τέλος  εν όψει του  Β γύρου των εκλογών  στο Δήμο  Λευκάδας,εκτιμώντας  εξίσου και τους 2 υποψηφίους κ.θ.Σολδάτο και Χ.Καλό ζητώ να  μην χρησιμοποιηθεί η ενδοπαραταξιακή αυτή  κακοήθεια στο μεταξύ  τους  αγώνα  για την  Δημαρχία.

Χρήστος  Τριλίβας αντιδήμαρχος  Καστού.

About Ομάδα Σύνταξης 27874 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

1 Comment

  1. Ωραία και δεν είσαι κομματαρχης για να ελέγχεις ψήφους. Αλλά δε ντρέπεσαι να μπαίνεις υποψήφιος σε ένα συνδιασμο και να μην ψηφίζεις ούτε τον εαυτό σου. Αν δε τον ήθελες ας μη συνεχίζες μαζι του. Τι σου έταξε ο κ. Σολδάτος για να πουληθείς.; Βεβαια δεν είσαι ο μοναδικός που πουλήθηκε.Απροκάλυπτα μας δείχνετε τι άνθρωποι ειστε ανάμεσα μας.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.