Χρήστος Άγριος στον Prisma 91,6: “Πρέπει όλοι οι φορείς να συνεργαστούμε για το καλό του νησιού γιατί τα προβλήματα είναι πολλά.”


Με αφορμή την πρόσφατη συνάντηση του Εμπορικού Συλλόγου με τον δήμαρχο Λευκάδας Χαράλαμπο Καλό, ο αντιπρόεδρος του  Χρήστος Άγριος, μίλησε στο απογευματινό μαγκαζίνο του Prisma 91,6.

Όπως ανέφερε συζητήθηκαν σημαντικά ζητήματα για το νησί, μία κουβέντα που έγινε σε πολύ καλό κλίμα.

“Συγκεκριμένα έγινε αναφορά για την διαχείριση αποκομιδής των απορριμμάτων από το ιστορικό κέντρο της πόλης, η απομάκρυνση εμποδίων αντικειμένων από τους κοινόχρηστους χώρους, καθώς και ο κανονισμός λειτουργίας των εμποροπανηγύρεων.”

Σύμφωνα με τον ίδιο επιβάλλεται η συνεργασία όλων, δεν έχουμε χρόνο για χάσιμο, πρέπει να κοιτάμε μπροστά, να ακούμε τους συνδημότες μας γιατί υπάρχουν πολύ σημαντικά προβλήματα να λυθούν.

“Πρέπει να ακούμε τους εμπόρους, να συμμορφωνόμαστε και εμείς στις υποδείξεις του δήμου, αναφορικά με το ιστορικό κέντρο, καθώς πρέπει να κρατάμε καθαρούς τους χώρους μας και να βοηθάμε τον Δήμο.

Όλοι οι φορείς πρέπει να είμαστε παρόντες και να συζητάμε σε καλό κλίμα κάτι που πιστεύω ότι θα συμβεί γιατί είναι προς όφελος όλων.”

Αναφορικά με το πρόβλημα που δημιούργησε η χωματερή το καλοκαίρι και την δυσοσμία που επικρατούσε στην πόλη, ανέφερε ότι υπήρξε μεγάλο πρόβλημα, ωστόσο θέλουμε να βλέπουμε το πρόβλημα με θετικό κλίμα.

“Σήμερα ο πρωθυπουργός της χώρας Κυριάκος Μητσοτάκης έδωσε το παρών στην Ήπειρο στη μονάδα επεξεργασίας στερεών αποβλήτων, καθώς τόσο ο ίδιος όσο και η περιφερειάρχης Ρόδη Κράτσα, ο κ. Καχριμάνης  είναι ευαισθητοποιημένοι σε αυτό το επίπεδο.

Πιστεύω ότι μαζί με τους δημάρχους τόσο τις Λευκάδας, Ηπείρου και Αιτωλοακαρνανίας, πρέπει να συμβάλουν όλοι μαζί γιατί δεν έχουμε περιθώρια για την υγεία μας.”

Σχολιάζοντας το τουριστικό μοντέλο που πρέπει να ακολουθήσει το νησί, είπε ότι πρέπει να σχεδιαστεί βάσει ενός πλάνου και μάλιστα να ακούσουμε τους ειδικούς, για να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε ώστε να ζούμε αξιοπρεπώς να βοηθάμε την τοπική μας κοινωνία και τα εμπορικά μας καταστήματα, αυτό είναι σημαντικό ώστε να μένουν τα χρήματα στον τόπο μας, να γινόμαστε καλύτεροι, ναι είμαστε ενεργοί πολίτες και να βλέπουμε μακριά.

About Ομάδα Σύνταξης 27930 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

1 Comment

  1. Από 50 χρόνια που θυμάμαι καλά όλοι οι δημοτικοί εμπλεκόμενοι και δη αιρετοί κάνανε το καλύτερο.
    Και αυτό ήταν η κορύφωση του σκουπιδικού ( εκτός και αν υπάρχει και άλλη κορυφή να κατακτηθεί) , το διπλοπαρκάρισμα παντού και η βρώμα των υπονόμων.
    Αποτελέματα των αόκνων καλύτερων προσπαθειών !!
    “” Για ένα παλαιότερο βλάκα κοινοτάρχη σε κάποιο νησί οι κομματικοί και κοινωνικοφιλικοί πατρωνές του διέδιδαν :”” Τάδωσε όλα ώς προσπάθεια””.
    Έτσι συνέβαινε χρόνια .Για τούτο και οι κορυφές του Ιμαλαίων ( δηλαδή των σκουπιδιών).

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.