Χρυσό μετάλλιο με ατομικό ρεκόρ στα εμπόδια για την Θάλεια Ζακυνθινού


Ανακοίνωση του Γυμναστικού Συλλόγου Λευκάδας.

Σε πολύ καλή μέρα βρέθηκε η πρωταθλήτρια του Γυμναστικού Θάλεια Ζακυνθινού, αφού μετά από μια εξαιρετική κούρσα κατάφερε να κατέβει τα 16 δευτερόλεπτα στα 100μ με εμπόδια Γυναικών και να κερδίσει το χρυσό μετάλλιο στο Διασυλλογικό πρωτάθλημα Ανδρών/Γυναικών, που διεξήχθη στο Άργος Ορεστικό το Σάββατο 23/04/2016, σημειώνοντας χρόνο 15’’ 97, που αποτελεί και ατομικό ρεκόρ.

Η Θάλεια συμμετείχε επίσης και στον ακοντισμό γυναικών, όπου σημείωσε επίδοση 29,30μ που την κατέταξε στην 7η θέση. Βέβαια δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ανήκει στην κατηγορία κορασίδων και έριξε με πιο βαρύ ακόντιο αφού οι αγώνες ήταν κατηγορία Γυναικών.

Επόμενος αγώνας για την αθλήτρια είναι την Μ. Τρίτη και Μ. Τετάρτη 26 και 27/04/2016, στο Διασυλλογικό πρωτάθλημα συνθέτων Α/Γ και Π/Κ που θα διεξαχθεί στα Γιαννιτσά.

Στους ίδιους αγώνες συμμετείχε και ο μέχρι πέρυσι αθλητής του Γυμναστικού στη σφαιροβολία, Άγγελος Καρύδης που με επίδοση 14,54μ κατέλαβε την 1η θέση στη σφαιροβολία Ανδρών και την 6η θέση στη δισκοβολία Ανδρών με βολή στα 35,36μ. ο αθλητής αγωνίζεται με φοιτητική μεταγραφή στο σύλλογο ΓΑΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ «Ο ΖΕΥΣ».

 

About Ομάδα Σύνταξης 28397 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.