Χαρδαλιάς: Οι επόμενες εβδομάδες είναι σημαντικότατες – Μένουμε σπίτι


Η μάχη εναντίον της νόσου του κορονοϊού συνεχίζεται και παραμένει εξαιρετικά δύσκολη, τόνισε κατά τη σημερινή ενημέρωση για τον κορονοϊό, ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Χαρδαλιάς.

Μιλώντας αμέσως μετά τον λοιμωξιολόγο και εκπρόσωπο του υπουργείου Υγείας για τον κορονοϊό, Σωτήρη Τσιόδρα, ο κ. Χαρδαλιάς είπε κατηγορηματικά πως «οι επόμενες εβδομάδες είναι σημαντικότατες και δεν υπάρχει χώρος για κανέναν εφησυχασμό».

«Κάθε αναίτια μετακίνηση αποδυναμώνει την προσπάθειά μας για τον περιορισμό της πανδημίας» τόνισε επίσης και υπογράμμισε ότι «η εντατικοποιηση των ελέγχων είχε ως αποτέλεσμα να επιβληθούν περισσότερα πρόστιμα».

«Κάθε μέρα πρέπει να βγαίνουμε νικητές και ο τρόπος είναι ένας, μένουμε στο σπίτι», υπογράμμισε ο ίδιος.

Οπως ανακοίνωσε, αναμένονται το Σαββατοκύριακο ειδικές πτήσεις -από διάφορους προορισμούς- με υγειονομικό υλικό.

Πηγή: ethnos.gr

About Ομάδα Σύνταξης 28451 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

1 Comment

 1. Το Γερνανικό περιοδικό Spiegel -καθρέφτης- απηχώντας τις Γερμανικές στοχεύσεις έγραψε για πρώτη φορά για την μεθοδευμένη Τουρκική πιλιτική να δημιουργεί το μεταναστευτικό στην Ελλάδα.
  Η Γερμανική βιομηχανική κρατική τάξη, ρίχνει γέφυρες στην Ελλάδα για να ακυρώσει την προσπάθεια της Ιταλικής πίεσης και του βέτο στην Γερμανική και των δορυφορών της χωρών που θέλουν να ελέγχουν και την Ευρωπαική τράπεζα και στο νομισματικό θέμα, μέσω της Budesbank η οποία ετοιμάζει την χρηματοδότηση των Γερμανικών επιχειρήσεων.
  Η Ελλάδα να θέσειτο θέμα της επιστροφής όλων των προστίμων πιυ κατέβαλε όλα τα χρόνια ώς Ευρωπαική ποινή για τις κρατικές επιδοτήσεις που έδινε.
  Η Ελληνική κυβέρνηση να απαιτήσει την επανεξέταση της αξίας πώλησης του ΟΤΕ στην Deutsche Telecom.
  Η Ελληνική κυβέρνηση να θέσει το θέμα του Γερμανικού κατοχικού χρέους ώς μέρος της καταβολής απ την Γερμανία των οφειλών και συμψηφισμό με τις δανειακές Γερμανικές απαιτήσεις απ την Ελληνική χρεωκοπία.
  Οι μαζώξεις των Ευρωπαικών ιδεολογικά λαικών χριστιανοδημοκρατικών κομμάτων και η υποστήριξη μεταξύ τους δεν επέφεραν απ την εποχή του Μπαρόζο καλά αποτελέσματα για την Ελλάδα.
  Ούτε έχει σχέση το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας με το χριστιανοδημοκρατικό Γερμανικό κόμμα καιωτα αντίστοιχα της Ολλανδίας Τσεχίας Σλοβακίας Πορτογαλίας κλπ κομματικά λαικά μορφώματα.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.