Χαράλαμπος Καλός: “Το πόρισμα των ορκωτών λογιστών για την Μαρίνα έχει κοινοποιηθεί στην Εισαγγελία.”


Ενημέρωση για το θέμα της Μαρίνας έκανε στο δημοτικό συμβούλιο ο δήμαρχος Χαράλαμπος Καλός, λέγοντας ότι το θέμα αυτό είναι πολύ σοβαρό.

“Σε προηγούμενο δημοτικό συμβούλιο έκανα αναφορά ότι  έχω στα χέρια μου την εμπιστευτική έκθεση των ορκωτών λογιστών, για τα έτη 2011-2017, μία εργασία που είχε ανατεθεί από την προηγούμενη δημοτική αρχή.

Το πόρισμα αυτό,  γιατί έχουν ακουστεί και από δημοτικούς συμβούλους συγκεκριμένες ημερομηνίες, το έλαβα 30-12, έχει πάρει το δρόμο του, έχει κοινοποιηθεί με εμπιστευτικό πρωτόκολλο στην εισαγγελία της Λευκάδας, όπως επίσης με γνωμάτευση τόσο της Νομικής υπηρεσίας, του Νομικού μας συμβούλου όσο και άλλων αρμοδίων, καθότι δεν θεμελιώνεται έννομο άμεσο και προσωπικό συμφέρον, δεν μπορεί ο δήμαρχος Λευκάδας να το κοινοποιήσει σε  κανέναν, καθότι η όλη διαδικασία είναι σε εξέλιξη και μπορεί το πόρισμα αυτό να χρησιμοποιηθεί και ως στοιχείο σε ενδεχόμενες ποινικές διώξεις και καταλαβαίνετε ότι δεν μπορεί να γίνει η φέιγ βολάν στη Λευκάδα.

Αυτό το λέω γιατί έχει κατατεθεί και υπό μορφής ερωτήσεως,  αλλά και εγγράφως από τον κύριο Μελά, αλλά και τον κύριο Δρακονταειδη αίτημα  να τους το δώσω.

Όπως σας είπα η δημοτική αρχή χειρίζεται το ζήτημα με την δέουσα προσοχή και τις επόμενες ημέρες θα προβεί και σε μία σειρά άλλων ενεργειών.”

About Ομάδα Σύνταξης 28493 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.