Χαράλαμπος Καλός: “Την επόμενη εβδομάδα ο κανονισμός των κοινόχρηστων χώρων. Κάναμε τα στραβά μάτια στις γιορτές”


Συνεχόμενες παραβιάσεις το κοινόχρηστου χώρου με τέντες και πέργκολες παρατηρούνται το τελευταίο διάστημα, ιδιαίτερα μετά την εφαρμογή του αντικαπνιστικού νόμου σύμφωνα με τον Κωνσταντίνο Γληγόρη, ο οποίος έθεσε ερώτημα στον Δήμαρχο Λευκάδας Χαράλαμπου Καλό επ’ αυτού.

Στην απάντηση του ο δήμαρχος Λευκάδας απάντησε ότι εντός εβδομάδας θα δημοσιοποιηθεί o σχετικός κανονισμός των κοινόχρηστων χώρων, με τον ίδιο να χαίρεται που ο κύριος Γληγόρης θέτει ζητήματα αισθητικών παρεμβάσεων, “γιατί θέλω να σας έχω και σύμμαχο στις επόμενες αποφάσεις που θα πάρουμε για τις προηγούμενες αισθητικές αταξίες όπου εκεί θα θελα να υπάρχει η σύμφωνη γνώμη όλων όσο κι αν είναι δύσκολες αυτές οι αποφάσεις.

Εντός εβδομάδας θα υπάρξει ο νέος κανονισμός και ένα μικρό περιθώριο συμμόρφωσης γιατί και εμάς δεν μας αρέσει αυτό. Συμφωνούμε ότι υπήρχε μία μικρή καθυστέρηση, ήταν καθαρά λόγω των εορτών και για να μην κατηγορηθούμε ότι διαταράξουμε το πνεύμα των εορτών κάναμε πως δεν είδαμε κάποια πράγματα τα οποία θέλω να πιστέψτε με μας ενοχλούν και εμάς.”

LefkadaToday.gr – Σημαντική Ενημέρωση:

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του Lefkada Today στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα

About Ομάδα Σύνταξης 26284 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.