Χαράλαμπος Καλός: “Στον νόμο για τον ΦΟΣΔΑ Ιονίων Νήσων υπάρχει μια σειρά ζητημάτων.Ίσως κληθεί να πάρει απόφαση το Δημοτικό συμβούλιο.”


Στην  δημιουργία  του ΦΟΣΔΑ  Ιονίων νήσων αναφέρθηκε ο δήμαρχος Λευκάδας Χαράλαμπος Καλός  στο δημοτικό συμβούλιο της Δευτέρας  18 Μαΐου.

  “Δυστυχώς δεν έγιναν αποδεκτά  ούτε το περιεχόμενο του ψηφίσματος της περιφέρειας Ιονίων νήσων που έκανε λόγο  για εξαίρεση από το άρθρο 93 των δήμων  της περιφέρειας Ιονίων Νήσων,  ούτε το ψήφισμα στην κατεύθυνση του σα συνεδρίαση του Δημοτικού μας συμβουλίου  σχετικά με την εξαίρεση του δήμου Λευκάδας από το άρθρο 93.

Όπως αντιλαμβάνεστε αυτό είναι μία ανατροπή στον σχεδιασμό και τις αποφάσεις του δημοτικού συμβουλίου  περί της δημιουργίας του φορέα διαχείρισης απορριμμάτων των δήμων  Λευκάδας- Μεγανησίου και Ακτίου-Βόνιτσας,  επιφέρει μία σειρά συνεπειών,  έχουμε ενσκήψει επάνω στο θέμα  και με τους αυτοδιοικητικούς  συναδέλφους  και τα μέλη του ΦΟΣΔΑ 3ης ΓΕΝ  και νομικούς συμβούλους για να δούμε ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος διαχείρισης αυτής της αλλαγής   κατά κύριο λόγο όσον αφορά το διοικητικό μοντέλο.

Υπάρχει μία αναφορά στο νομό αναφορικά με τη Λευκάδα,  πλην όμως πιστέψτε με δημιουργούνται μία σειρά ερωτημάτων,  ζητημάτων τα οποία δεν είμαι απόλυτα σίγουρος κατά πόσο ο νομοθέτης  τα έχει λάβει υπόψη του.

Αν και εφόσον χρειαστεί  επί αυτών των θεμάτων  να παρθεί μία απόφαση το δημοτικό συμβούλιο  θα έρθει ως θέμα συζήτησης το επόμενο.”

About Ομάδα Σύνταξης 28512 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.